Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Λευκάδα: Βράχια έπεσαν στη μέση του δρόμου

Λευκάδα: Βράχια έπεσαν στη μέση του δρόμου

Κατολίσθηση πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στον δρόμο προς τον Άγιο Νικήτα, πριν τα Πευκούλια.

Βράχια αποκολλήθηκαν και έπεσαν στο δρόμο ακριβώς στο σημείο που κατασκευάζεται τοίχος. Ευτυχώς την ώρα εκείνη δεν περνούσαν αυτοκίνητα στο δρόμο και δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ στο σημείο ήταν και ο εργολάβος που έκανε εργασίες.

“Ευτυχώς που δεν διερχόταν εκείνη την στιγμή όχημα από εκείνο το σημείο, διότι από τον φόβο και μόνο του οδηγού στην θέα να μετακινείται όγκος εδάφους προς το μέρος του, θα είχαμε δυσάρεστα αποτελέσματα. Σε άλλο σημείο του τοιχείου περί τα 150,00μ παρακάτω, εργολάβος εκτελούσε εργασίες, ύστερα από εντολή της Δ.Τ.Υ. της Ν.Α. Λευκάδας, αποφόρτισης του τοιχείου, ύστερα από άλλη κατάρρευση του πρανούς σε προγενέστερη χρονική στιγμή.

Ο ανωτέρω επαγγελματίας άμεσα μετακίνησε τα μηχανήματά του και τα ενίσχυσε με νέα, μεγαλύτερα προκειμένου με άμεσες ενέργειες να συγκεντρώσει και απομακρύνει το υλικό που ωθούσε το τοιχείο δημιουργώντας το δυνατό συντομότερα ένα κενό χώρο, ικανό να δεχτεί μια νέα ποσότητα αδρανών σε πιθανή νέα κατάρρευση”, δήλωσε στο leukadapress.gr o προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας, Βαγγέλης Μοσχονάς.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε