Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Ληστεία με… ταχύπλοο στις Σπέτσες! Πληροφορίες ότι το έκαψαν μετά στο Πόρτο Χέλι – Πήραν 500.000 ευρώ

Ληστεία με… ταχύπλοο στις Σπέτσες! Πληροφορίες ότι το έκαψαν μετά στο Πόρτο Χέλι – Πήραν 500.000 ευρώ

Οι ληστές πήγαν στην τράπεζα λίγο πριν κλείσει και… “σήκωσαν” τα λεφτά! Πληροφορίες του δημάρχου αναφέρουν πως ένα ταχύπλοο φλέγεται στις ακτές κοντά στο Πόρτο Χέλι.

Πρόκειται για τρεις άνδρες και μια γυναίκα οι οποίοι είχαν οργανώσει καλά το σχέδιό τους. Μπήκαν στο υποκατάστημα της τράπεζας Alpha Bank στις Σπέτσες στις 14:30 το μεσημέρι με Καλάσνικοφ.

Με την απειλή των όπλων πήραν τα λεφτά ανάγκασαν τους υπαλλήλους να ανοίξουν τα χρηματοκιβώτια της τράπεζας και να πάρουν όλα τα χρήματα που βρίσκονταν σε αυτά, ποσό που φαίνεται σύμφωνα με τις πληροφορίες να ξεπερνά τις 500.000 ευρώ.

Εν συνεχεία, σύμφωνα με όσα αναφέρει στο NewsIt ο δήμαρχος του νησιού, Παναγιώτης Λυράκης βγήκαν από το κατάστημα παίρνοντας μαζί τους και δύο γυναίκες, τις οποίες πρώτα είχαν απειλήσει, προκειμένου να φτάσουν στις μηχανές τους, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τον κόσμο έξω από την τράπεζα.

Άλλωστε, το σημείο στο οποίο βρίσκεται η τράπεζα δεν μπορούν να προσεγγίσουν μηχανές. Έτσι μαζί με τις δύο γυναίκες τις οποίες χρησιμοποίησαν σαν αντιπερισπασμό, έφτασαν στο σημείο όπου είναι οι καφετέριες και εκεί άφησαν τις δύο γυναίκες, επιβιβάστηκαν στις μηχανές και διέφυγαν.

Οι τέσσερις ληστές έφτασαν σε μια ερημική παραλία, όπου εκεί βρισκόταν ένα ταχύπλοο, στο οποίο μπήκαν μαζί με τα λεφτά και έγιναν καπνός!

Στις αστυνομικές δυνάμεις του νησιού έχει σημάνει συναγερμός για τον εντοπισμό των ληστών, ενώ έχουν ειδοποιηθεί και στις κοντινές περιοχές, όπου μπορεί να “βγήκαν” οι ληστές με το ταχύπλοο.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο του νησιού που μίλησε στο NewsIt, όπως ενημερώθηκε το λιμενικό έλαβε κλήση για ένα σκάφος ταχύπλοο που καίγεται κοντά στις ακτές στο Πόρτο Χέλι και όπως τόνισε θεωρεί πως είναι αυτοί που έκαναν τη ληστεία και εκεί παράτησαν το ταχύπλοο.

Ακούστε τι δήλωσε ο Δήμαρχος Σπετσών, Παναγιώτης Λυράκης στο NewsIt:

Οι πληροφορίες του NewsIt αναφέρουν πως οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο, έσβησαν την πυρκαγιά στο ταχύπλοο και ουδείς εμφανίστηκε, κάτι που ενισχύει το γεγονός ότι μπορεί να ήταν το σκάφος με το οποίο διέφυγαν οι ληστές.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

Διαβάστε ακόμα:

Περίεργη ληστεία στην Κρήτη – Μήπως ήταν… στημένη από το “θύμα”;

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε