Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ληστές πυροβολησαν εν ψυχρώ επιχειρηματία στη Λαμία! – ΒΙΝΤΕΟ η στιγμή της ληστείας! Συγκλονιστικές φωτογραφίες!

ΦΩΤΟ από το LamiaReport
ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Ο 37χρονος επιχειρηματίας αντιστάθηκε και πάλεψε με τους ληστές που του είχαν στήσει καρτέρι για να του πάρουν τις εισπράξεις! Τον χτυπούσαν αλύπητα και τον πυροβόλησαν τρεις φορές!

Λίγο μετά τις 11:00 το πρωί ο επιχειρηματίας βγήκε από το κατάστημα του με την τσάντα στα χέρια για να πάει στην τράπεζα για να καταθέσει χρήματα.
Σύμφωνα με το LamiaReport, οι δυο ληστές τον περίμεναν δίπλα στο αυτοκίνητό του, στο πάρκινγκ που βρίσκεται απέναντι από το κατάστημα του. Μια αντιπροσωπεία τσιγάρων, στην οδό Στουρνάρα στη Λαμία.

ΦΩΤΟ από το LamiaReport

ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Ο 37χρονος επιχειρηματίας όμως δεν πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του αλλά πήγε λίγα μέτρα πιο κάτω στη συμβολή των οδών Στουρνάρα και Πιπίνου όπου είχε το αμάξι της γυναίκας του.
Οι ληστές έτρεξαν πίσω του και την ώρα που άνοιγε την πόρτα από το αυτοκίνητο απειλώντας τον με το πιστόλι του ζήτησαν τα χρήματα!

Δείτε τη στιγμή της ληστείας στο βίντεο του LamiaReport:

Ο 37χρονος αντιστάθηκε και τότε τον πυροβόλησαν τρεις φορές! Οι δυο σφαίρες τον βρήκαν στο πόδι και η τρίτη καρφώθηκε το λάστιχο του αυτοκινήτου! Ο άνδρας, αν και τραυματισμένος άρπαξε τον έναν από τους δύο από το πόδι και άρχισαν να παλεύουν!

ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Ακούστε τι λένε αυτόπτες μάρτυρες, στο LamiaReport:

Ο 37χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ ταυτόχρονα η αστυνομία άρχισε να “χτενίζει”την περιοχή για να βρει τους δύο ληστές που διέφυγαν με μια μηχανή. Λίγο αργότερα η μηχανή εντοπίστηκε κοντά στο νεκροταφείο της Ροδίτσας, όχι όμως και οι ληστές….

ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Σε ότι αφορά την λεία των ληστών, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μεγάλο ποσό.

Διαβάστε ακόμα:

Βόλος: Στα επείγοντα γιατρός μετά από καυγά με τον Διοικητή του νοσοκομείου!

Τραγωδία στο Ηράκλειο! Νεκρός 56χρονος γιατρός από φωτιά σε σπίτι!

Ηράκλειο: Ξενοδόχος βρέθηκε νεκρός με μια σύριγγα καρφωμένη στο χέρι του!

Εύβοια: Μάνα και κόρη χαροπάλευαν δίπλα στο νεκρό πατέρα!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε