Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Ληστές τραπεζών γάζωσαν με καλάσνικοφ το ΑΤ Ροδολίβου – Εφυγαν από τις Σέρρες και λήστεψαν τράπεζα στην Καβάλα

Ληστές τραπεζών γάζωσαν με καλάσνικοφ το ΑΤ Ροδολίβου – Εφυγαν από τις Σέρρες και λήστεψαν τράπεζα στην Καβάλα

Ευτυχώς δεν υπάρχουν τραυματίες. Οι ληστές με τα καλάσνικοφ αφού δεν κατάφεραν να ληστέψουν την ΑΤΕ στο Ροδολίβο Σερρών πήγαν στην Κεραμωτή Καβάλας και λήστεψαν την Αγροτική Τράπεζα.

Όλα ξεκίνησαν στις 07:50 το πρωί στο Ροδολίβο Σερρών. Τρία άτομα αποπειράθηκαν να ληστέψουν υποκατάστημα της ΑΤΕ. Με βαριοπούλες έσπασαν τη τζαμαρία της τράπεζας όμως δεν κατάφεραν να μπουν γιατί έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς στο ΑΤ της περιοχής το οποίο απέχει 400 μέτρα απο την τράπεζα.

Ένας τέταρτος συνεργός των ληστών που βρισκόταν ελάχιστα μέτρα από την τράπεζα αντιλήφθηκε έναν αστυνομικό του τμήματος και τότε άρχισε να πυροβολεί με καλάσνικοφ προς το αστυνομικό τμήμα και σε περιπολικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit υπηρξε καταιγισμός πυρών εναντίον του ΑΤ και των αστυνομικών οι οποιοι ανταπέδωσαν τα πυρά ομως ο ληστής με τα καλάνσινκοφ φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο. Από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή με ένα μαύρο τζιπ και οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν όμως οι κακοποιοί κατάφεραν να ξεφύγουν. 

Μιάμιση ώρα αργότερα, στις 9.30 οι ληστές με τα καλάσνικοφ πήγαν στο υποκατάστημα της ΑΤΕ στην Κεραμωτή Καβάλας.

Οπως δήλωσε στο Newsit κάτοικος της Κεραμωτής που διατηρεί καφενείο κοντά στην τράπεζα “οι ληστές που  φορούσαν κουκούλες έσπασαν και την τζαμαρία με βαριοπούλα και μπούκαραν στην τράπεζα στην οποία βρισκονταν οι υπάλληλοι και 5 με 6 πελάτες.
Αφού έδωσαν εντολή στον κόσμο να πέσει στο πάτωμα, πήραν όσα χρήματα υπήρχαν στο χρηματοκιβώτιο της τράπεζας”. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και εκεί υπήρξαν πυροβολισμοι εναντίον αστυνομικών διχως όμως και πάλι να υπάρξουν τραυματίες.

Στη συνέχεια οι αδίστακτοι ληστές εξαφανίστηκαν με το ίδιο μαύρο τζιπ. Η ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φθιώτιδα: Εισβολή σε αστυνομικό τμήμα για την απελευθέρωση Αλβανού!

Τον χτύπησαν άσχημα για να τον ληστέψουν

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε