Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Λογιστής… μπουμπούκι! Έπαιρνε μάτι γυναίκες και κορίτσια σε τουαλέτες μαγαζιών!

Λογιστής… μπουμπούκι! Έπαιρνε μάτι γυναίκες και κορίτσια σε τουαλέτες μαγαζιών!

Δεν πρόλαβε να συνέλθει από το σοκ της σύλληψης 47χρονου εκπαιδευτικού για κατοχή πορνογραφικού υλικού, μια ακόμη υπόθεση έρχεται να ταράξει τη ησυχία της κοινωνίας του Ρεθύμνου.

«Πρωταγωνιστής» αυτή τη φορά ένας 32χρονος λογιστής. Είχε τοποθετήσει μικροκάμερες στις τουαλέτες πολλών καταστημάτων της πόλης. Κατέγραφε έτσι όποια γυναίκα και όποιο ανήλικο κορίτσι έμπαινε!

Το κουβάρι της υπόθεσης, γράφει το PrismaNews, ξετυλίχτηκε όταν η ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος όπου σύχναζε ως θαμώνας ο 32χρονος, αντιλήφθηκε τι συνέβαινε καθώς τον «έπιασε στα πράσα» να τοποθετεί μικροκάμερα στις τουαλέτες!

Αμέσως, ενημέρωσε την αστυνομία κι άλλους καταστηματάρχες της περιοχής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ρεθεμνιώτικα Νέα ο 32χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ στο σπίτι και το γραφείο του βρέθηκε ψηφιακό υλικό από τις τουαλέτες διαφόρων καταστημάτων. Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι βρέθηκαν τουλάχιστον 30 βίντεο!

Οι αστυνομικοί βρήκαν και βίντεο όπου καταγράφονται ιδιωτικές στιγμές του 32χρονου με διάφορες γυναίκες που δεν αποκλείεται να είχε ληφθεί εν αγνοία τους.

Ο 32χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον άφησαν ελεύθερο και 4 χρόνια μετά τον συνέλαβαν ξανά για παιδική πορνογραφία

Δεν έχουν τέλος στην Κρήτη οι υποθέσεις παιδικής πορνογραφίας – Νέα σύλληψη στο Ρέθυμνο

Κρήτη: Επικαλέστηκαν την οικογένεια Βαρδινογιάννη και τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο για να κοροϊδέψουν ηλικιωμένη

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε