Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Λουκέτο” στο Μακεδονία Παλλάς – Στον αέρα οι 120 εργαζόμενοι!

“Τέλος εποχής” για ένα ιστορικό ξενοδοχείο της πόλης, που είναι συνδεδεμένο με τις χρυσές εποχές της πολιτικής, της καλής ζωής και της υψηλής κοινωνίας… (δείτε το βίντεο)

Η μισθώτρια εταιρεία Ελληνική τουριστική ΑΞΤΕ, μετά το αδιέξοδο των διαπραγματεύσεων με το ΙΚΑ για μείωση του μισθώματος (ανήκει στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ) υποχωρεί υπό το βάρος της κρίσης, και αποφασίζει να βάλει λουκέτο στο ξενοδοχείο.

Ένα ξενοδοχείο που έχουν διαμείνει πρωθυπουργοί, πρόεδροι Δημοκρατίας, διάσημοι καλλιτέχνες και γενικότερα κατάφερε να γίνει συνώνυμο της πόλης και της χλιδής.

Με μία λιτή ανακοίνωση ο όμιλος ανακοίνωσε την είδηση: ”’Αγαπητοί συνεργάτες, αφού σας ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας σταματά να λειτουργεί το ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ στις 27/12/2011. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση”.

Πριν λίγες ημέρες, το Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού (ΣΕΤΕΠΕ), η Επιτροπή Αγώνα Ξενοδοχοϋπαλλήλων και το ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν μαζική διαμαρτυρία έξω από το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς». Στο πλαίσιο της κινητοποίησης έγινε μαζική συζήτηση με τους εργαζόμενους που είναι απλήρωτοι για 2 και 3 μήνες και πλέον θα βρεθούν οριστικά στην ανεργία.


Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε