Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Λύματα στη θάλασσα του Ρεθύμνου

Λύματα στη θάλασσα του Ρεθύμνου
φωτό από goodnet.gr
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 07.07.2012 | 17:42
Πρώτη δημοσίευση: 07.07.2012 | 17:41

Λύματα και ακαθαρσίες ξεχύθηκαν σε κεντρική παραλία του Ρεθύμνου, με αποτέλεσμα οι λουόμενοι να αποχωρήσουν εξαιτίας της έντονης δυσοσμίας και της αποκρουστικής εικόνας. Παιδιά και γονείς πανικόβλητοι άρχισαν να μαζεύουν τα πράγματα τους και να τρέχουν...

Πανικόβλητοι αποχώρησαν χθες το απόγευμα δεκάδες λουόμενοι, έλληνες και ξένοι τουρίστες, από κεντρική παραλία του Ρεθύμνου στην περιοχή των Περιβολίων, όταν άνοιξε αγωγός λυμάτων της Δημόσιας Επιχείρησης Υδρευσης Αποχεύτεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα συνέβησαν μετά από πτώση τάσης στο αντλιοστάσιο, με αποτέλεσμα να σταματήσει τη λειτουργία του, η οποία και αποκαταστάθηκε χειροκίνητα.

Παρά τις προσπάθειες από ορισμένους πολίτες να ανακόψουν την έξοδο των λυμάτων, με άμμο, κάτι τέτοιο δεν επετεύχθη και ως εκ τούτου ειδοποιήθηκε το αρμόδιο συνεργείο της ΔΕΥΑΡ αλλά και το λιμεναρχείο.

Το συγκεκριμένο περιστατικό επιστρατεύει τις αρμόδιες υπηρεσίες για τον έλεγχο και την καταλληλότητα των νερών στη συγκεκριμένη παραλία η οποία αξίζει να σημειωθεί πως βρίσκεται εντός της πόλης.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο