Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Μαγνησία:Υπαξιωματικός ”βούτηξε” στη θάλασσα με το αυτοκίνητο του αδερφού του!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

”Βουτιά” στη θάλασσα έκανε με το αυτοκίνητο του αδελφού του, στις 05.00 το πρωί, στον Άγιο Στέφανο, ένας 25χρονος Βολιώτης, που υπηρετεί με επταετία σε μονάδα της Αθήνας, στην Πολεμική Αεροπορία, ενώ διερευνώνται οι λόγοι από το Λιμεναρχείο Βόλου.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο νεαρός υπαξιωματικός, πήρε το αυτοκίνητο του αδελφού του, πήγε στον Άγιο Στέφανο, βρήκε μια κατηφόρα, έβαλε τη δεύτερη ταχύτητα και πήρε φόρα για τη θάλασσα. Όταν το αυτοκίνητο έπεσε στο νερό, ο ίδιος βγήκε έξω και, βρεγμένος, όπως ήταν χτύπησε το κουδούνι ενός σπιτιού και ζήτησε τη βοήθεια κατοίκου της περιοχής.

Τρομαγμένος από την πρωινή απρόσμενη «επίσκεψη», ο άνδρας του σπιτιού, ειδοποίησε την Άμεση Δράση, που με τη σειρά της πήρε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, που επιλήφθηκε του θέματος.

Οι λιμενικοί πήγαν επί τόπου, και μετέφεραν τον 25χρονο στο Λιμεναρχείο Βόλου, που είναι καλά στην υγεία του, προκειμένου να δώσει κατάθεση, ενώ δύτης βούτηξε στη θάλασσα και εντόπισε το αυτοκίνητο, μάρκας Peugeot, σε βάθος δύο μέτρων.

Για την υπόθεση του Λιμεναρχείο θα κάνει δικογραφία, ενώ άγνωστα παραμένουν τα αίτια που ο νεαρός ήθελε να θέσει τέρμα στη ζωή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Εύβοια: Περπατούσε και είδε τον γείτονά του, κρεμασμένο σε πεύκο με σεντόνι!

Αλεξανδρούπολη: Εκδρομή μαθητών με μεθυσμένο οδηγό!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε