Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαίνονται οι φωτιές στη Φθιώτιδα – Υπο έλεγχο στη Θεσπρωτία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Υπο μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στη Θεσπρωτία. Σε εξέλιξη δύο πυρκαγιές στη Φθιώτιδα. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στη Ριτσώνα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ στη Ριτσώνα. Οι φλόγες καίνε καλαμιές και χαμηλή βλάστηση και οι προσπάθειες της πυροσβεστικής επικεντρώνονται στο να μην επεκταθεί στα πεύκα. Στο σημείο βρίσκονται 27 πυροσβέστες με 11 οχήματα.

Στη Μακρακώμη Φθιώτιδας η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι καίει χαμηλή βλάστηση και έχει περιοριστεί σε μία χαράδρα ανάμεσα στα χωριά Γραμμένη και Τρίλοφο. Στο έργο της κατάσβεσης, μετέχουν 36 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων.

Μαίνεται και η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 16.20 σε δύσβατη περιοχή, στη θέση Παλαιοβραχα, στη Σπερχειάδα Φθιώτιδας. Στο σημείο βρίσκονται 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα και  μία ομάδα πεζοπόρο.

Υπο μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στη Θεσπρωτία, στην περιοχή Φιλιάτες. Εκδηλώθηκε στις 12.30 σε δύσβατο σημείο και καίει χαμηλή βλάστηση. Στο σημείο βρίσκονται 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα και 30 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Υπο μερικό έλεγχο τέθηκε και η φωτιά στη χωματερή Κορωπίου. Επι τόπου βρίσκονται 15 υδροφόρες της τοπικής αυτοδιοίκησης, 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα και 3 ομάδες πεζοπόρων, οι οποιές κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά εντός της χωματερής.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε