Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μακεδονία: Κλειστά σχολεία και προβλήματα στους δρόμους!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ύφεση παρουσιάζει η κακοκαιρία στις περιοχές της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, με τις θερμοκρασίες όμως να παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα  – Δείτε σε ποιους νομούς θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία…

Τα προβλήματα στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Βορείου Ελλάδος έχουν αποκατασταθεί σε μεγάλο βαθμό ωστόσο, εξαιτίας της χιονόπτωσης και του παγετού, το προηγούμενο 24ωρο, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται οι οδηγοί που κινούνται στο δρόμο Βαρβάρας – Ολυμπιάδας στο νομό Χαλκιδικής, στον επαρχιακό δρόμο Φλώρινας – Καστοριάς, μέσω Βιτσίου, και στον επαρχιακό δρόμο του Νεστορίου στο νομό Καστοριάς.

Ομαλά διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, ενώ κλειστός παραμένει ο δρόμος από το Χορτιάτη προς τον Άγιο Βασίλη. Αλυσίδες απαιτούνται για την κίνηση των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Γρίβας- Καστανερής-Λειβαδίων στο νομό Κιλκίς.

Αλυσίδες πρέπει να έχουν μαζί τους, οι οδηγοί που κινούνται προς τα χιονοδρομικά κέντρα του Καϊμακτσαλάν, του Σελίου, αλλά και προς τα «3-5 Πηγάδια».

Στο νομό Φλώρινας, οι αλυσίδες είναι απαραίτητες για την κίνηση των οχημάτων σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο του νομού, λόγω των συνθηκών παγετού, αλλά και στα ορεινά του νομού Γρεβενών.

Όπως ανακοινώθηκε νωρίς το πρωί, τα σχολεία σε Ναουσα, Καστορια και Γρεβενά θα παραμείνουν κλειστά, ενώ στα υπόλοιπα της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας την απόφαση θα πάρει ο διευθυντής του κάθε σχολείου. (διαβάστε εδώ ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στην υπόλοιπη χώρα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιάννενα: Στα λευκά ο νομός – Σοβαρά προβλήματα στους δρόμους

Φθιώτιδα: Στα λευκά ο νομός – Δείτε πού χρειάζονται αλυσίδες


Αχαϊα: Αποκλεισμένοι δρόμοι και χωριά – Κλειστά τα σχολεία


Σποράδες: Χωρίς ρεύμα η Σκιάθος και η Σκόπελος λόγω κακοκαιρίας

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε