Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μάλια: Αυτός είναι ο 19χρονος τουρίστας που δολοφονήθηκε – Στον εισαγγελέα ο δράστης – ”Τον σκότωσαν μετά τα γενέθλιά του” γράφει η Mirror!

ΦΩΤΟ από flashnews.gr
ΦΩΤΟ από flashnews.gr

– Ο δράστης και οι υπόλοιποι συλληφθέντες για την στυγερή δολοφονία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα
– Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για να αποφευχθούν έκτροπα – Δείτε τις φωτογραφίες
– Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στη γειτονιά του αδικοχαμένου 19χρονου τουρίστα στο ανατολικό Λονδίνο
– Συγκλονίζει η μητέρα του άτυχου Tyrell Matthews Burton, που ξέσπασε όταν έμαθε την τραγική είδηση
ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασε λίγο πριν τις 12.00 ο 19χρονος Βρετανός που φέρεται ως ο δράστης της δολοφονίας  συνομήλικου και ομοεθνούς του, τα ξημερώματα της Τρίτης στα Μάλια. Μαζί του και οι υπόλοιποι 18 νεαροί που συνελήφθησαν χθες σε μία μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, η οποία κατάφερε να εξιχνιάσει άμεσα την υπόθεση. Γύρω από τα δικαστήρια τα μέτρα ήταν δρακόντεια…
ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Tα στοιχεία του 19χρονου Βρετανού τουρίστα τουρίστα Tyrell Matthews Burton, ο οποίος δολοφονήθηκε στα Μάλια ήρθαν στη δημοσιότητα. Ο Tyrell, γνωστός και με το ψευδώνυμο Sterling ο οποίος δούλευε ως βοηθός πωλητή σε κατάστημα ρούχων, δολοφονήθηκε από έναν άλλο 19χρονο Βρετανό με κουζινομάχαιρο, αναφέρει η Mirror.

Ο ατύχος νεαρός, ο οποίος φαίνεται στη φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο instragam ενώ βρίσκονταν για διακοπές στα Μάλια, περιγράφεται σαν ένα ήσυχο παιδί που δεν έμπλεκε σε καβγάδες. Η μητέρα του τον είχε μεγαλώσει μόνη της σαν “μικρό κύριο” όπως αναφέρει το δημοσίευμα και φρόντισε να λάβει την καλύτερη δυνατή παιδεία.

ΦΩΤΟ από flashnews.gr

Ο 19χρονος ζούσε με τη μητέρα του στο Ανατολικό Λονδίνο ενώ στο κατώφλι του σπιτιού του φίλοι και αγαπημένοι του άφησαν λουλούδια στη μνήμη του. Τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός πως ο Tyrell είχε συμπληρώσει τα 19 του χρόνια λίγες ώρες πριν, ενώ θα έφευγε την επόμενη ημέρα για την Αγγλία.

Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τη στιγμή της δολοφονίας

Συγκλονιστικές είναι και οι περιγραφές συμπατριωτών του που ήταν αυτόπτες μάρτυρες στην άγρια συμπλοκή που είχε σαν τραγική κατάληξη τον θανάσιμο τραυματισμό του. “Τόσο αίμα δεν είχα ξαναδεί ποτέ” αναφέρει Βρετανός φίλος του Tyrell ενώ σε άλλο σημείο περιγράφονται οι προσπάθειες για ανάνηψη που έκαναν φίλοι του λίγα δευτερόλεπτα μετά το μοιραίο χτύπημα.

Το σημείο της συμπλοκής - ΦΩΤΟ από cretalive.gr
Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας - ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Τα υπόλοιπα βρετανικά ΜΜΕ για τη δολοφονία 

Η δολοφονία του 19χρονου Βρετανού στην διάρκεια εκτεταμένης συμπλοκής στα Μάλια απασχολεί εκτενώς, όπως ήταν αναμενόμενο, τα Βρετανικά μέσα ενημέρωσης. Το BBC αλλά και μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδες (The Guardian, Independent) στις ιστοσελίδες τους καλύπουν το ρεπορτάζ, φιλοξενώντας δήλωσεις αξιωματούχου του υπουργείου Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας, ο οποίος αναφέρει ότι είναι έτοιμοι να προσφέρουν κάθε βοήθεια στην οικογένεια του θύματος που ταξιδευει εσπευσμένα στην Κρήτη.

Το τραγικό περιστατικό με θύμα τον 19χρονο Βρετανό έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά σοβαρών περιστατικών που έχουν καταγραφεί τα τελευταία χρόνια στο γνωστό τουριστικό θέρετρο της Κρήτης που αποτελεί προσφιλή προορισμό για χιλιάδες νεαρούς Βρετανούς κάθε καλοκαίρι.

Αναφορές σε βιασμούς, δολοφονίες και άγριους ξυλοδαρμούς

Νεαροί και νεαρές, κυρίως ηλικίας από 19 έως 25 ετών, επιλέγουν την περιοχή για διακοπές και διασκέδαση χωρίς κανένα όριο με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Εικόνες ντροπής με τους Βρετανούς τύφλα στο μεθύσι να περιφέρονται γυμνοί και να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις σε δημόσια θέα, καταγγελίες για βιασμούς, ξυλοδαρμοί και περιστατικά πρόκλησης φθορών καταγράφονται συχνά-πυκνά στο Αστυνομικό Τμήμα της Χερσονήσου που καλείται να διαχειριστεί μία εξωφρενική πραγματικότητα κάθε καλοκαίρι.
ΦΩΤΟ από prismanews.gr
ΦΩΤΟ από prismanews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Μάλια: Στον εισαγγελέα ο δολοφόνος του 19χρονου – Τι γράφουν οι βρετανικές εφημερίδες

Ήπειρος: Με το δάχτυλο στη σκανδάλη για τον δραπέτη Κούπα – Οι εκτιμήσεις για το σχέδιό του…

Καβάλα: Πήδηξε στο ρέμα για να ”γλιτώσει” από τα προβλήματα!

Ξάνθη: Η εικόνα που σφίγγει το στομάχι και κάνει τον γύρο των social media

Φθιώτιδα: Εφιάλτης για τσιγγάνο διαρρήκτη – Τον εγκλώβισαν οι κάτοικοι γειτονιάς!

Κάλυμνος: ”Βροχή” οι μηνύσεις για το 1.000.000€ που άφησε γριούλα σε γείτονες!

Κρήτη: Παντρεμένος και ερωτευμένος με τη γυναίκα που βίασε φέρεται ο ένας εκ των δύο δραστών!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε