Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μάνη: Θρίλερ με πτώμα νεαρού σε πύργο – Πρόκειται για γνωστό θύμα απαγωγής;

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το πτώμα του νεαρού σε πύργο της Μάνης – Η σωματοδομή του θύματος ταιριάζει με το θύμα απαγωγής, που είχε συγκλονίσει τη χώρα…

Το πτώμα βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης τα ξημερώματα, σε εγκαταλελειμμένο πύργο που βρίσκεται στην Μάνη. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες τόσο για τις συνθήκες θανάτου, όσο και για την ταυτότητα του θύματος.

Για την ώρα έχει προκύψει πως πρόκειται για νεαρό, ηλικίας 25 – 30 ετών, που όμως είναι αδύνατον να αναγνωριστεί. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές όμως, η σωματοδομή του νεκρού ταιριάζει με εκείνη νεαρού που είχε απαχθεί από περιοχή της Αττικής και είχε συγκλονίσει τη χώρα. 

Στο σημείο έσπευσε ο ιατροδικαστής Ναυπλίου. Η αυτοψία έδειξε ότι το πτώμα βρισκόταν στο σημείο για περίπου ένα χρόνο, χωρίς πάντως να μπορεί να γίνει ακριβής εκτίμηση για την ημέρα του θανάτου του, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Στο πτώμα είχε απομείνει ελάχιστη σάρκα και μικρά κομμάτια από τα ρούχα που φορούσε την ημέρα που ”έσβησε”. Άπλετο φως στην μυστηριώδη υπόθεση, θα ρίξει το απτέλεσμα της εξέτασης DNA, που στάλθηκε σε ειδικό εργαστήριο της Αθήνας…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Βόλος: Η πιο ξεκούραστη σύλληψη – Ο πρωταγωνιστής δεν φημιζόταν για το μυαλό του…

Αχαϊα: Η αρπαχτή της Καθαράς Δευτέρας – Πόσο λέτε ότι χρέωσαν τα κουβέρ;

Καλάβρυτα: Τα μπρελόκ… καρδούλες της Χρυσής Αυγής που κάνουν θραύση!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε