Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μαντούδι: Κοντά στη λύση του μυστηρίου με το απανθρακωμένο πτώμα – Ίσως να πρόκειται για 74χρονο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Χθες βράδυ στις 20:40 κάποιοι είδαν φωτιά σε δασική έκταση, ψηλά στην περιοχή του Μαντουδίου, στην Εύβοια. Επειδή δεν υπήρχε πρόσβαση στο συγκεκριμένο σημείο με οχήματα, πηγε πεζοπόρο τμημα της Π.Υ. Χαλκίδας….

Οι πυροσβέστες χρειάστηκε να περπατήσουν μιάμιση ώρα για να φτάσουν στο σημείο. Όταν εφτασαν βρέθηκαν μπροστά σε ένα ανατριχιαστικό θέαμα. Μέσα στο μικρό χώρο που είχε κάψει η φωτιά (περίπου 30 τετραγωνικών), υπήρχαν καμμένα υπολείμματα από ανθρώπινα μέλη.

Κανείς δεν μπορεί να πει μετά βεβαιότητος αν κάποιος αυτοπυρπολήθηκε ή αν του έβαλαν φωτιά και τον έκαψαν ζωντανό.Για το λόγο αυτό θα πάει στο σημείο ιατροδικαστής, ενώ την υπόθεση ερευνά σχολαστικά και το τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του EviaTop, η Αστυνομία βρίσκεται κοντά στη λύση του μυστηρίου. Τα στοιχεία “δείχνου” ότι το πτώμα μάλλον ανήκει σε έναν 74χρονο συνταξιούχο, κάτοικο Μαντουδίου, που έχει φύγει από το σπίτι του από χθες το μεσημέρι. Μάλιστα, στο σημείο της φωτιάς, βρέθηκαν περίπου 30 τσιγάρα της μάρκας που κάπνιζε ο ηλικιωμένος.

Πηγή: LamiaReport, EviaTop

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε