Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Μαρούσι : Διαγωνισμός με δώρο 5 ποδήλατα !

Μαρούσι : Διαγωνισμός με δώρο 5 ποδήλατα !

30 ποδήλατα θα είναι στη διάθεση των μικρών και μεγαλύτερων παιδιών,  για να περιπλανηθούν στο χώρο της εκδήλωσης, ενώ οι 5 καλύτερες μεταμφιέσεις θα λάβουν ως δώρο…

        Με παραδοσιακή μουσική και τραγούδια το Μαρούσι υποδέχεται τη Σαρακοστή στην Πρότυπη παιδική χαρά Ψαλιδίου (Υπουργείο Παιδείας).
        Την Καθαρά Δευτέρα από τις 11:30 π.μ. το παραδοσιακό γλέντι, οι Σαρακοστιανοί μεζέδες και το πέταγμα του χαρταετού, θα δώσουν το στίγμα της ημέρας, ενώ πολύ διασκέδαση περιμένει μικρούς και μεγάλους. 

        Χορευτικά συγκροτήματα από το Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Αμαρουσίου και Συλλόγους της πόλης, με παραδοσιακές φορεσιές θα προσφέρουν στους παραβρισκόμενους μια μουσική περιπλάνηση ανά την Ελλάδα. 
         Στη συνέχεια DJ’s θα κρατήσουν το κέφι ψηλά με ένα μοναδικό ρεπερτόριο Δημοτικής Παραδοσιακής και Λαϊκής μουσικής, διατηρώντας το κέφι αμείωτο.
         Παράλληλα, θα στηθεί εργαστήρι εκμάθησης κατασκευής χαρταετού. 
         Εμψυχωτές θα αναλάβουν να μάθουν στα παιδιά πως να κατασκευάζουν χαρταετό, ενώ στο τέλος κάθε παιδί θα πάρει δώρο έναν χαρταετό
         Θα ακολουθήσει διαγωνισμός, κατά τον οποίο θα βραβευθούν οι καλύτεροι χαρταετοί που θα φτιάξουν τα παιδιά.

         Εκτός αυτού, πάνω από 30 ποδήλατα θα είναι στη διάθεση των μικρών και μεγαλύτερων παιδιών για να περιπλανηθούν στο χώρο της εκδήλωσης, ενώ οι 5 καλύτερες μεταμφιέσεις θα λάβουν ως δώρο…το ίδιο το ποδήλατο!
         Και φυσικά, δεν θα λείπουν τα φουσκωτά παιχνίδια στον παιδότοπο, όπου θα μπορούν να παίξουν και να διασκεδάσουν,  οι μικροί και οι μεγάλοι μας φίλοι!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε