Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Μασκότ της εθνικής Αγγλίας ο 19χρονος που δολοφονήθηκε στη Ζάκυνθο – Δείτε φωτο και βίντεο!

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Δείτε φωτογραφία λίγες ώρες πριν τη δολοφονία, όπου ο Ρόμπερτ φαίνεται να διασκεδάζει στο Λαγανά.

Μία μέρα πριν τον μαχαιρώσουν μέχρι θανάτου, ο 19χρονος Ρόμπερτ Σαμπάτζ, είχε τηλεφωνήσει στους γονείς του για να τους πει ότι περνούσε πάρα πολύ ωραία στην Ελλάδα.

Ο Ρόμπερτ λίγες ώρες πριν τη δολοφονία του στο Λαγανά

Μάλιστα, όπως δηλώνει ο 46χρονος πατέρας του στην Daily Mail, σκόπευε να επιστρέψει μετά από δύο μέρες στην Αγγλία. Η μοίρα όμως φαίνεται πως είχε άλλα σχέδια για τον 19χρονο και τους 4 φίλους του που αποφάσισαν να κάνουν την βόλτα τους την Τρίτη το βράδυ στο Λαγανά.

Ωστόσο, η βόλτα αυτή είχε τραγική κατάληξη καθώς ο Ρομπερτ βρέθηκε να ξεψυχάει μαχαιρωμένος στην καρδιά και οι φίλοι του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στην κοιλιά, την πλάτη και σε άλλα μέρη του σώματός τους.

Οι τρεις φίλοι του Τζόρνταν, Στίβεν και Καλούμ

Ο Ρόμπερτ είχε πραγματοποιήσει το μεγάλο του όνειρο να γίνει η μασκότ της ομάδας ποδοσφαίρου της Αγγλίας και έχει φωτογραφηθεί με καμάρι δίπλα στον αστέρα των γηπέδων, Ντειβιντ Μπεκαμ. Τραγική ειρωνεία, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του θανάτου, οι γονείς του παρέλαβαν ταχυδρομικά το εισιτήριο διαρκείας για τους αγώνες.

Ο Ρόμπερτ με τον 19χρονο αδερφό του στα δεξιά

Ο 19χρονος, που είχε ακόμα δύο αδέρφια, 23 και 19 ετών, είχε περάσει τη μισή του ζωή στα νοσοκομεία καθώς έπασχε από μία σπάνια νευροπαθητική δυσλειτουργία του εντέρου. Ωστόσο κατάφερε το 2007 να ζήσει το μεγάλο του όνειρο μέσα από το ίδρυμα “Ακτίνες Ηλιαχτίδας”, που κάνει πραγματικότητα ευχές παιδιών που βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αρρώστιας τους. Έγινε το πρόσωπο της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και ήταν χαρούμενος γι’αυτό.

Παρά το γεγονός ότι ως παιδί δεν μπορούσε να ζήσει την ηλικία του, καθώς χρειαζόταν να βρίσκεται συχνά μέσα στα νοσοκομεία, κατάφερε να τελειώσει και το σχολείο με επιτυχία. Αποφάσισε λοιπόν να πάει να το γιορτάσει με τους φίλιυς του, στις πρώτες του διακοπές στο εξωτερικό, που ήταν όμως και οι τελευταίες…

Το σπίτι του στην Αγγλία

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε