Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 34 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μαθητές απέκλεισαν το Υπουργείο Υποδομών διεκδικώντας νέο σχολείο!

Ισμήνη Λέντζου | lentzou@newsit.gr
Μαθητές απέκλεισαν το Υπουργείο Υποδομών διεκδικώντας νέο σχολείο!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 10.05.2011 | 14:54
Πρώτη δημοσίευση: 10.05.2011 | 10:38

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για το σχολείο τους που στεγάζεται 22 χρόνια σε... super market!

Οι γονείς και οι μαθητές του 2ου Δημοτικού της πόλης πραγματοποίησαν χθες συγκέντρωση διμαρτυρίας έξω από το σχολείο και σήμερα φτάνουν μέχρι την Αθήνα για να ακουστούν!

Σήμερα το πρωί, ξεκίνησαν από την Κάρυστο με πλοίο, έφτασαν στη Ραφήνα και απο εκεί με πούλμαν έφτασαν στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, όπου πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.Όπως δήλωσε στο NewsIt ο προεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καρύστου, Δημήτρης Νόβας, έκλεισαν την Χαριλάου Τρικούπη και στη συνέχεια τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, επιτρέποντας ωστόσο την κυκλοφορία μόνο στα αστικά λεωφορεία ώστε να μην ταλαιπωρηθούν οι πολίτες.Οι μικροί μαθητές απέκλεισαν την είσοδο του Υπουργείου και βρίσκονται στην Αθήνα συνοδευόμενα από τον δήμαρχο Καρύστου Νίκο Μανώλη. Ο Δήμος σήμερα παραμένει κλειστός καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Το μόνο που κατάφεραν από την σημερινή τους κινητοποίηση ωστόσο είναι να πάρουν την δέσμευση για μία εκ νέου εξέταση του ζητήματός τους μέσα στο καλοκαίρι.

Με τους μαθητές να κρατούν μαύρες σημαίες και πανό μπροστά, μαζί με τους γονείς και εκπροσώπους μιας σειράς φορέων, κάτοικοι της Καρύστου διεκδίκησαν και χτες να φτιαχτεί νέο σχολείο που θα δώσει τέλος στην απαράδεκτη κατάσταση. (Διαβάστε το σχετικό άρθρο)

ΦΩΤΟ από in-karystos
ΦΩΤΟ από in-karystos

ΦΩΤΟ από in-karystos
ΦΩΤΟ από in-karystos

ΦΩΤΟ από in-karystos
ΦΩΤΟ από in-karystos
Ισμήνη Λέντζου


   Διαδώστε αυτό το άρθρο