Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Μάχη για να μην χάσει το ένα μάτι δίνει το κοριτσάκι που δέχθηκε την επίθεση του ροντβάιλερ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τα επόμενα δύο 24ωρα είναι τα πλέον κρίσιμα για την εξέλιξη της υγείας του μόλις 20 μηνών παιδιού από τον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης μετά τη χειρουργικη επέμβαση, στην οποία υπεβλήθη στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία”.

Σύμφωνα με τους cretapost oι γιατροί είναι ιδιαίτερα συγκρατημένοι για το τι μέλει γενέσθαι με την όραση του παιδιού από το ένα του μάτι, καθώς απαιτείται αρκετός χρόνος για την αποκατάσταση της οφθαλμικής βλάβης, την οποία έχει υποστεί.
H μικρή υποβλήθηκε σε απεικονιστικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί η έκταση της βλάβης στο αριστερό της μάτι και ακολούθως να αποφασιστεί εάν χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Η αξονική τομογραφία έδειξε πως η οφθαλμική βλάβη είναι βαριά, ίσως και μη αναστρέψιμη, ωστόσο οι εξειδικευμένοι γιατροί της Οφθαλμολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Παίδων έκριναν πως πρέπει να προχωρήσουν στη χειρουργική πράξη, εξαντλώντας κάθε δυνατότητα που τους δίδει η επιστήμη.
Την ίδια ώρα οι γιατροί είχαν να αντιμετωπίσουν και το κάταγμα ινιακού οστού στο κεφάλι του παιδιού, το οποίο όπως όλα δείχνουν, έχει ήδη αντιμετωπιστεί και ξεπεραστεί.

Πηγή cretapost

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε