Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 34 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μαζεύουν τα σκουπίδια στην Τρίπολη μετά από ένα μήνα

Μαζεύουν τα σκουπίδια στην Τρίπολη μετά από ένα μήνα
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 15.03.2013 | 20:12
Πρώτη δημοσίευση: 15.03.2013 | 20:10

Το μάζεμα των σκουπιδιών από τους δρόμους της Τρίπολης ξεκίνησε σταδιακά σήμερα το πρωί μετά από έναν ολόκληρο μήνα, καθώς δεν υπήρχε χώρος για να βάλουν τα σκουπίδια με αποτέλεσμα να δημιουργείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.

Τη λύση στο πρόβλημα έδωσαν η υγειονομική διάταξη του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λυκουρέντζου και η κοινή υπουργική απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Ευριπίδη Στυλιανίδη και του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, Σταύρου Καλαφάτη, με αποτέλεσμα να αρχίσει η αποκομιδή των σκουπιδιών και η διάθεσή τους στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων (ΧΥΤΥ) της Φυλής στην Αττική.

Ο δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης, ευχαρίστησε σήμερα τους υπουργούς για το ενδιαφέρον και την κινητικότητα που έδειξαν, ώστε να δοθεί λύση στο μείζον πρόβλημα της διάθεσης των απορριμμάτων, και τον περιφερειάρχη Αττικής και πρόεδρο του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), Γιάννη Σγουρό, για τη συνεργασία του.

Ο κ. Σμυρνιώτης ανέφερε ότι θα περάσουν αρκετές ημέρες μέχρι να απομακρυνθεί το σύνολο των σκουπιδιών που πνίγουν την πόλη και αφού ζήτησε συγνώμη για άλλη μία φορά από τους πολίτες, τους κάλεσε να συνεργαστούν ενισχύοντας την ανακύκλωση, προκειμένου να μειωθεί ο όγκος των απορριμμάτων.

Διαβάστε ακόμα:

Βόλος: Σφαίρες στα πράγματα του τέως Διοικητή του νοσοκομείου

Στο "πόδι" όλο το Μεσολόγγι - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Αδίστακτοι! Έκλεψαν αναπηρικό αυτοκίνητο και ζητούσαν λεφτά για να το επιστρέψουν!

Σοβαρά προβλήματα στην Ήπειρο από την κακοκαιρία
   Διαδώστε αυτό το άρθρο