Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Με χειροπέδες Πατρινός επιχειρηματίας που έστειλε “φουσκωτό” για να εισπράξει χρωστούμενα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Την “έστησε” στον φερόμενο εκβιαστή του, επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται σε περιοχή του Δήμου Ερυμάνθου, καθώς κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών πως γνωστός Πατρινός ιδιοκτήτης επιχείρησης τον πιέζει για την καταβολή μεγάλου χρηματικού ποσού με τον ισχυρισμό πως του τα οφείλει, στο πλαίσιο δοσοληψιών που είχαν.

Σύμφωνα με το tempo24.gr, ο Πατρινός που υποστηρίζει πως ο επιχειρηματίας από τον Ερύμανθο του χρωστά 30.000 ευρώ, έστειλε στην επιχείρηση του δεύτερου το απόγευμα της Τρίτης, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, “φουσκωτό” συνεργάτη του για να εισπράξει το ποσό των 1.000 ευρώ. Εκεί δεν τον περίμενε μόνο το θύμα, αλλά και άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, που επενέβησαν και συνέλαβαν τον νεαρό, αφού παρέλαβε τα χρήματα που ήταν προσημειωμένα.

Στη συνέχεια ακολούθησε και η σύλληψη του Πατρινού επιχειρηματία, με την κατηγορία της εκβίασης.

Το θύμα σύμφωνα με πηγές, προέβη στην καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ, καθώς δεν αποδέχεται το ύψος των οφειλών που ισχυρίζεται ο Πατρινός επιχειρηματίας και δεν άντεχε άλλο τις πιέσεις που δεχόταν για την εξόφληση τους. Η Αστυνομία διερευνά με ιδιαίτερη προσοχή την υπόθεση.

Πηγή: Tempo24

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε