Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Μεσολόγγι: Φυγάδευσαν το Σαλμά από την πίσω πόρτα – Επεισόδια, χημικά και τραυματίες

Μεσολόγγι: Φυγάδευσαν το Σαλμά από την πίσω πόρτα – Επεισόδια, χημικά και τραυματίες

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχτηκαν κατά την διάρκεια φυγάδευσης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Μάριου Σαλμά από το ξενοδοχείο στο Μεσολόγγι, όπου βρίσκονταν αποκλεισμένος από εκατοντάδες πολίτες που διαμαρτύρονταν για το Σχέδιο “Αθηνά”

Μεσολογγίτες και Ναυπάκτιοι ήταν εξοργισμένοι με την στάση του υπουργού, ο οποίος ουσιαστικά, όπως λένε, αρνήθηκε να τους δει στο ξενοδοχείο, όπου είχε προγραμματισμένη συνάντηση με ψηφοφόρους του.

Έτσι, οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες απέκλεισαν τον υπουργό εντός του ξενοδοχείου, με αποτέλεσμα τελικά ο κ. Σαλμάς να φύγει με επεισοδιακό τρόπο.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλεται ο κ. Σαλμάς με τους συνεργάτες του βγήκαν από την πίσω πόρτα του ξενοδοχείου και μπήκαν τρέχοντας σε δυο αυτοκίνητα.

Μόλις αυτό έγινε αντιληπτό, πολίτες προσέγγισαν τα δυο αυτοκίνητα, τα όποια ανέπτυξαν όμως ιλιγγιώδη ταχύτητα και σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, παρέσυραν τρία άτομα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματισμούς, ενώ έξαλλοι πολίτες δηλώνουν έτοιμοι να καταθέσουν μήνυση κατά του υπουργού.

Σύμφωνα με το cityvoice την επεισοδιακή αποχώρηση του Υπουργού ακολούθησε εκτεταμένη χρήση χημικών από τα ΜΑΤ, με αποτέλεσμα ένας άνδρας να χάσει τις αισθήσεις του και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

ΜΑΤ και δακρυγόνα στην ομιλία Σαλμά στο Μεσολόγγι

Ετοιμάζουν νεα “Έξοδο” στο Μεσολόγγι – Σε απεργία πείνας ο δήμαρχος για το σχέδιο “Αθηνά”


Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε