Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μεσολόγγι: Κατέρρευσαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο οι απεργοί πείνας – Βίντεο!

Μεσολόγγι: Κατέρρευσαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο οι απεργοί πείνας – Βίντεο!

Πρόκειται για τον δήμαρχο Μεσολογγίου και μία διοικητική υπάλληλο του ΤΕΙ που κατέρρευσαν μετά από απεργία πείνας 10 ημερών…

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν λίγο μετά τις 10.00 και οι άλλοι δυο απεργοί πείνας, οι οποίοι κατέρρευσαν από την πολυήμερη ταλαιπωρία.

Σήμερα ήταν η 10η μέρα αποχής από το φαγητό για το δήμαρχο Μεσολογγίου Π. Κατσούλη και τη διοικητική υπάλληλο του ΤΕΙ Γ. Μούτσιου-Νικολοπούλου. Από χθες το απόγευμα ο δήμαρχος άρχισε να αισθάνεται έντονη δυσφορία και ατονία. Παρόλα αυτά παραβρέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά με έντονα τα σημάδια της κόπωσης και της εξάντλησης.

Σήμερα το πρωί η κατάστασή του επιδεινώθηκε και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να καλέσουν ασθενοφόρο ανησυχώντας για την υγεία του. Ο ίδιος τους απαγόρευσε να κάνουν κάτι τέτοιο, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τον αγώνα ανεξάρτητα από την επιβάρυνση της υγείας του.

Ωστόσο – σύμφωνα με το aixmi-news.gr – προτίμησαν να μην ικανοποιήσουν την επιθυμία του αυτή και έτσι αυτή την ώρα βρίσκεται στα χέρια των γιατρών του νοσοκομείου Μεσολογγίου. Επιβάρυνση όμως είχε και η υγεία της κας Μούτσιου που και εκείνη μεταφέρθηκε με το ίδιο ασθενοφόρο με αυξημένη πίεση και ζάκχαρο.

Αρκετοί ήταν οι πολίτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην Πινακοθήκη, που όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα επισκέφθηκαν τους απεργούς για να τους εμψυχώσουν και να τους συμπαρασταθούν, οι οποίοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα κατά την έξοδο των απεργών από το κτίριο. Δείτε το βίντεο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Βόλος: Φωτιά σε μπαρ – Έτρεχαν φλεγόμενοι και έπεσαν στη θάλασσα για να σωθούν!

Κόρινθος: Τον βρήκαν νεκρό με δύο μαχαιριές μέσα στο αυτοκίνητό του!

Μυτιλήνη: Καταγγέλλει 74χρονο ότι ασέλγησε στο 9χρονο κοριτσάκι της!

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη εταιρεία σέρβιρε κεφτεδάκια με DNA αλόγου!

Θεσπρωτία: Σακάτεψαν τους άντρες και τραβούσαν τα σκουλαρίκια από τα αυτιά της γυναίκας!

Χαλκιδική: Σε απολογία 22 ύποπτοι για την επίθεση στις Σκουριές!


Αχαϊα: Άνοιξε το σπίτι και βρήκε απανθρακωμένη τη μητέρα του!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε