Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μεσολόγγι: Νέα αποκάλυψη για την τραγωδία μετά τη διπλή εξαφάνιση – Ο μαρτυρικός θάνατος του συνοδηγού και τα αναπάντητα ερωτήματα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

 

– Ο Γιάννης Κορδώσης και ο Βασίλης Γρατσάνης πνίγηκαν σε 1,5 μέτρο νερό, σύμφωνα με νεότερα στοιχεία
– Ο συνοδηγός κατάφερε να βγάλει τη ζώνη ασφαλείας αλλά δεν μπόρεσε να ανοίξει την πόρτα και να βγει
– Ποια είναι τα σενάρια για την πτώση του μαύρου Corolla στο αρδευτικό κανάλι – Φωτό και βίντεο
– Τα αναπάντητα ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις για την τραγωδία μετά τη διπλή εξαφάνιση
– Το μεσημέρι οι κηδείες των δύο φίλων που βρήκαν τον θάνατο τις πρώτες ώρες του 2016

 

Την ώρα που οι συγγενείς και οι φίλοι του Βασίλη Γρατσάνη και του Γιάννη Κορδώση ετοιμάζονται για τις κηδείες των δύο φίλων, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες καθώς πολλά κρίσιμα ερωτήματα της διπλής τραγωδίας μένουν αναπάντητα. Οι δύο αγρότες που είχαν εξαφανιστεί τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς βρέθηκαν νεκροί μέσα στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο που επέβαιναν και όπως διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση, πνίγηκαν εγκλωβισμένοι στο αρδευτικό κανάλι. Ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί ούτε το πως βρέθηκε το αυτοκίνητο στο κανάλι, ούτε γιατί οδηγούσε ο Κορδώσης αν και δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, ούτε γιατί το μαύρο Corolla παρέμενε αθέατο όλες αυτές τις μέρες, αν και βρισκόταν πολύ κοντά σε σπίτια και κυρίως σε ένα σημείο που είχαν περάσει οι ομάδες που έπαιρναν μέρος στις έρευνες για τα δύο άτυχα παλικάρια.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η νέα ανατριχιαστική αποκάλυψη αναφέρει ότι ο συνοδηγός κατάφερε να βγάλει τη ζώνη ασφαλείας που φορούσε, αλλά δεν κατάφερε να βγει από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο. ”Τα δύο παιδιά πνίγηκαν μέσα σε 1,5 μέτρο νερό” ανάφερε στο NewsIt.gr, υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας που παίρνει μέρος στις έρευνες

Σύμφωνα με την αποκάλυψη της εκπομπής LiveΝews στο Ε με τον Νίκο Ευαγγελάτο, η νεκροτομή στον έναν από τους δύο άνδρες, τον Βασίλη Γρατσάνη, έδειξε ότι η αιτία θανάτου ήταν ο πνιγμός. Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα πραγματοποίησε νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του Βασίλη Γρατσάνη και διαπίστωσε ότι ο θάνατός του προήλθε από πνιγμό, ενώ έφερε μικρές εκχυμώσεις στις κνήμες. ”Κανένα ίχνος ή εύρημα δεν συνηγορεί σε εγκληματική ενέργεια”, δήλωσε χαρακτηριστικά στο Ε η ιατροδικαστής, Αγγελική Τσιόλα, “ο θάνατος προήλθε από πνιγμό εντός ύδατος” συμπλήρωσε. Σύμφωνα με πληροφορίες και ο θάνατος του δεύτερου άνδρα οφείλεται επίσης σε πνιγμό. Του Γιάννη Κορδώση που όπως διαπιστώθηκε οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο, χωρίς δίπλωμα οδήγησης…

Την ίδια ώρα η αυτοψία στο σημείο δείχνει ότι δεν υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος, γεγονός που συνηγορεί υπέρ του σεναρίου ότι ο οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει και έτσι το αυτοκίνητο κατέληξε στο αυλάκι παρασύροντας στον θάνατο τους δύο φίλους. Όσον αφορά στις έρευνες, για το πώς το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι άνδρες κατέληξε στο αρδευτικό κανάλι, εξετάζεται το ενδεχόμενο να έσκασε το λάστιχο της αριστερής μπροστινής ρόδας.

Ο οδηγός όπως φαίνεται έχασε τον έλεγχο στη μικρή στροφή, πριν την ευθεία δίπλα από το αρδευτικό κανάλι, δεν κατάφερε να ”μαζέψει” το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα οι δύο νεαροί να βρουν τον θάνατο.

 

Όπως έγινε γνωστό στη 13:00 το μεσημέρι θα γίνει στα Πηγάδια Παλαιομάνινας η κηδεία του Βασίλη Γρατσάνη, ενώ δύο ώρες αργότερα, στις 15:00 το μεσημέρι, θα γίνει στην Πεντάλοφο, η κηδεία του Γιάννη Κορδώση.

Η αγωνιώδης αναζήτηση, τα ερωτηματικά και το χρονικό της τραγωδίας

Όλες αυτές τις μέρες οι συγγενείς των δύο ανδρών περνούσαν ώρες αγωνίας. Τα ίχνη των δυο ανδρών χάθηκαν μετά από διασκέδαση τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς και οι οικογένειες τους βίωσαν δραματικές στιγμές. Η εξαφάνιση των δύο ανδρών είχε δηλωθεί από συγγενικά τους πρόσωπα στις 18:00 το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στο αστυνομικό τμήμα Αιτωλικού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο άνδρες είχαν αναχωρήσει από τα σπίτια τους αργά το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Το δράμα κορυφώθηκε όταν το μεσημέρι εντοπίστηκε στο κανάλι το αυτοκίνητο του 35χρονου.

Το μοιραίο αυτοκίνητο εντόπισε κάτοικος της περιοχής που τηλεφώνησε στην αστυνομία. Λίγη ώρα αργότερα οι συγγενείς τους μάθαιναν την τραγική είδηση. Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt.gr, ο θείος του Βασίλη Γρατσάνη…

Όπως φαίνεται στο επόμενο βίντεο, το αρδευτικό κανάλι βρίσκεται δίπλα σε δρόμο, πολύ κοντά σε σπίτια της περιοχής Κατοχή Μεσολογγίου.

Στο σημείο βρέθηκαν και συγγενείς των δύο ατόμων, που λίγη ώρα νωρίτερα έκαναν έκκληση και μέσω του NewsIt.gr, για πληροφορίες και μαρτυρίες που θα βοηθούσαν στην επίλυση του θρίλερ. “Μου είχε πει οτι θα γυρίσει στις 06.00 το πρωί να πάμε στα ζώα αλλα δεν εμφανίστηκε ποτε”, είπε στο NewsIt.gr η κ. Αλεξάνδρα, μητέρα του 35χρονου Βασίλη. Τελευταία φορά εθεάθησαν απο τις κάμερες ασφαλείας εργοστασίου στις 4 παρα δέκα τα ξημερώματα της πρωτοχρονιάς στον επαρχιακό δρόμο προς το χωριό Λεσινι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι κάμερες κατέγραψαν ενα μαύρο Toyota Corolla με αριθμό κυκλοφοριας ΑΙΚ 7885. Αυτό που βρέθηκε αναποδογυρισμένο σε αρδευτικό κανάλι. “Ηταν στον Πενταλοφο και μετα κατέβηκαν στο Λεσινι. Αυτο έδειξαν οι κάμερες απο εκει και πέρα δεν ξερουμε τιποτα. Και που άλλου πήγαν; Δεν ξερουμε τιποτα. Μου ειχε πει οτι θα γυρίσει στις 6 το πρωί”, ανέφερε χαρακτηριστικα στο Newsit.gr, η μητέρα του Βασίλη. “Εχει κινητοποιηθεί εκτός απο την αστυνομία και την πυροσβεστική όλος ο κόσμος και συμμετέχει στις έρευνες για να βρεθούν τα παιδια. Δεν μπορειτε να φανταστείτε τι γίνεται”, συνέχισε συγκινημένη.

“Συμμετέχω και εγώ στις έρευνες ήρθα απο Αθήνα. Δεν εχουμε κατι προς το παρόν. Δεν τους ειχα δει την παραμονή. Ήρθα απο Αθήνα για να συμμετάσχω στις έρευνες και εγώ με τη σειρά μου”, δήλωσε νωρίς το πρωί στο Newsit, ο θειος του Βασίλη, Πέτρος Γρατσάνης, που λίγες ώρες αργότερα θα επιβεβαίωνε την τραγική κατάληξη της υπόθεσης…

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIT.gr, η αστυνομία έχει στα χέρια της το στίγμα από τα κινητά τους τηλέφωνα και αυτό, δείχνει ότι από τις 05:05 τα ξημερώματα μέχρι τις 05:15, οι δύο άνδρες ήταν εκεί. Το στίγμα τους έχει καταγραφεί από την κεραία του χωριού.

φωτό από onairnews

Κάποιοι μίλησαν ακόμη και για καυγά σε νυχτερινό μαγαζί όπου διασκέδαζαν, αλλά η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί από την αστυνομία. Κάποιοι αναφέρουν πως μπορεί οι δυο άνδρες να βρέθηκαν σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή, τονίζοντας πως στην περιοχή πριν μερικές μέρες είχε γίνει και σύλληψη για διακίνηση χασίς.

φωτό από onairnews

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

 

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε