Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μεσολόγγι: Πλημμυρισμένα σπίτια και απόγνωση – Εικόνες καταστροφής [pics, vids]

Μεσολόγγι: Πλημμυρισμένα σπίτια και απόγνωση – Εικόνες καταστροφής [pics, vids]

Απόγνωση και καταστροφή στο Μεσολόγγι που, όπως κι άλλες περιοχές της Ελλάδας, “πνίγηκε” από το κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει όλη τη χώρα. Οι εικόνες από τα πλημμυρισμένα σπίτια και τους δρόμους είναι χαρακτηριστικές της καταστροφής στην πόλη. Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε ηλικιωμένους που εγκλωβίστηκαν στο σπίτι τους.

Από τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου οι ουρανοί… άνοιξαν και μαζί με ισχυρούς ανέμους σάρωσαν τα πάντα! Οι δρόμοι πλημμύρισαν, αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν και οι πρώτες κλήσεις στην πυροσβεστική για απάντληση υδάτων, δεν άργησαν.

Μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική έχει δεχτεί εκατοντάδες κλήσεις από πολίτες σε απόγνωση που για πέμπτη φορά σε διάστημα λίγων μηνών βλέπουν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από την καταρρακτώδη βροχή! Εκτός από απαντλήσεις, η Πυροσβεστική κλήθηκε να απεγκλωβίσει και κατοίκους των οποίων τα σπίτια πλημμύρισαν.

Προβλήματα από την κακοκαιρία αντιμετωπίζουν και γειτονικές κοινότητες. Μάλιστα στο Μεσολόγγι έχουν σταλεί ενισχύσεις από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πατρών, ενώ στην περιοχή βρίσκεται και κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ.

Δείτε συγκλονιστικές εικόνες από την καταστροφή στο Μεσολόγγι

Με πληροφορίες, φωτογραφίες και video από το www.onairnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε