Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μεσολόγγι: Συλλήψεις για ναρκωτικά

Μεσολόγγι: Συλλήψεις για ναρκωτικά
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 18.02.2010 | 17:37
Πρώτη δημοσίευση: 18.02.2010 | 17:37

Οι αρχές έπιασαν τέσσερα άτομα σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις.

Στην πρώτη, το άτομο που συνέλαβαν φέρεται να διακινούσε χασίς σε χρήστες του Μεσολογγίου και του Αγρινίου.
Σε έρευνα που έκαναν στο σπίτι του βρέθηκε ακατέργαστο χασίς εξακοσίων σαράντα τριών γραμμαρίων, ένα χάπι του φαρμάκου VULBEGAL των 2 mgr και ενάμιση δισκίο του φαρμάκου LEXOTANIL των 3 mgr .
 
Στη δεύτερη περίπτωση, οι αρχές συνέλαβαν δύο άτομα ηλικίας  28 και 34 χρόνων για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών χαπιών σε χρήστες της περιοχής Μεσολογγίου.
Στην κατοχή του πρώτου βρέθηκαν σαράντα έξι χάπια του φαρμάκου VULBEGAL των 2 mgr και 22 του φαρμάκου HIPNOSTEDON του 1 mgr .
Στη συνέχεια, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του δεύτερου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα  γυάλινο μπουκαλάκι με τέσσερα χαπάκια μεθαδόνης των 5 mgr , ένα δισκίο του φαρμάκου HIPNOSTEDON του 1 mgr , εβδομήντα εννιά χάπια LEXOTANIL των 6 mgr , δεκατέσσερα δισκία LEXOTANIL των 1,5 mgr και εξήντα δύο δισκία STEDON .
 
Η τέταρτη και τελευταία σύλληψη έγινε στην περιοχή Σταμνά Αιτωλ/νίας. Πρόκειται για έναν άνδρα που φέρεται να διακινούσε ποσότητες ηρωνης σε χρήστες του Μεσολογγίου και του Αγρινίου. Αστυνομικός προσποιήθηκε τον αγοραστή και πήρε από το δράστη μία συσκευασία με  ηρωίνη 17,5 γραμμαρίων έναντι τριακοσίων ευρώ.
Μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με 15,2 κιλά ηρωίνης, το χρηματικό ποσό των διακοσίων ογδόντα ευρώ προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών και ένα κινητό τηλέφωνο.
Δράστες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Μεσολογγίου.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο