Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Μεσσηνία: Έπιασαν τον.. Cowboy!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Toν 20χρονο τσιγγάνο, που εμπλέκεται σε πλήθος κλοπών στην ευρύτερη περιοχή -γνωστό και με το παρατσούκλι cowboy- κατάφεραν να συλλάβουν και μάλιστα την ώρα που κοιμόταν οι διωκτικές αρχές.

Σύμφωνα με το pulse.gr το τελευταίο “χτύπημα” του 20χρονου ήταν στην Καλαμάτα, όπου είχε ξυλοκοπήσει άγρια ένα ζευγάρι που επέστρεψε στο σπίτι του την στιγμή που εκείνος βρισκόταν μέσα… κλέβοντας!

Για το περιστατικό αυτό είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του ωστόσο καθώς άλλαζε διαρκώς τόπο διαμονής, οι αστυνομικοί αδυνατούσαν να τον εντοπίσουν.

Πριν από δυο ημέρες όμως, άνδρες της Ασφάλειας είχαν εντοπίσει το αυτοκίνητό του παρατημένο σε ένα χωράφι στην Πιλαλίστρα και το μετέφεραν με γερανό στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Λίγες ώρες αργότερα κατάφεραν να διασταυρώσουν το μέρος όπου κρυβόταν τις τελευταίες ημέρες και οργάνωσαν επιχείρηση για την σύλληψή του.

Ο 20χρονος συνελήφθη σε ένα μικρό σπιτάκι στην περιοχή της Μπιρμπίτας. Όταν οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι εκείνος κοιμόταν και δεν προέβαλε καμία αντισταση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε