Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Μεσσηνία:Νέο χτύπημα των ”Ταγμάτων Εφόδου”,της Χρυσής Αυγής-Σακάτεψαν μετανάστες στα φανάρια!

Μεσσηνία:Νέο χτύπημα των ”Ταγμάτων Εφόδου”,της Χρυσής Αυγής-Σακάτεψαν μετανάστες στα φανάρια!

Μετά την επίθεση ο σύνδεσμος εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως ”δύο ημέρες εκκαθαρίσεων ήταν αρκετές” – Αδιάβαστη και πάλι η αστυνομία που φαίνεται να αδυνατεί να ελέγξει την κατάσταση…

Τρεις μέρες μετά τα όσα έγιναν σε πανηγύρια της Ραφήνας και της Αιτωλοακαρνανίας, έρχεται στο φως ακόμα μία άγρια επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής, που όπως φαίνεται όχι μόνο υποκαθιστούν την αστυνομία, αλλά κάνουν πράξη τις εντολές του αρχηγού τους, Νίκου Μιχαλολιάκου, για ανάληψη δράσης από τα ”Τάγματα Εφόδου”.

Όπως αποκαλύπτει η τοπική εφημερίδα της Μεσσηνίας, ”Ελευθερία”, μέλη της Χρυσής Αυγής -πάνω από 10 άτομα που ήρθαν κατά πάσα πιθανότητα από την Αθήνα με βαν-  επιτέθηκαν  την περασμένη Τετάρτη (05-09-2012), και έδιωξαν τους μετανάστες από τα φανάρια της Καλαμάτας. Οι χρυσαυγίτες, τους ξυλοκόπησαν άγρια και στη συνέχεια ο σύνδεσμος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση – με την οποία πετάει το γάντι στην Πολιτεία και τα όργανά της.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός, ο αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας απάντησε ότι δεν έχει γίνει καμία σχετική καταγγελία για επίθεση σε μετανάστες. Η αστυνομία μάλλον πιάστηκε στον ύπνο καθώς είναι ανέτοιμη να αντιμετωπίσει την οργανωμένη βία που ασκούν τα μέλη ενός… κατά τα άλλα νόμιμου κόμματος.

Η επίθεση στη Μεσσηνία εκδηλώθηκε την ίδια περίοδο με τις επιθέσεις  που εξαπέλυσαν χρυσαυγίτες εναντίον μεταναστών σε πανηγύρια στη Ραφήνα και στο Μεσολόγγι. Ας σημειωθεί ότι αυτή την εβδομάδα ξεκινούν μεγάλα πανηγύρια στη Μεσσηνία και ότι την ερχόμενη Κυριακή αναμένεται να έρθουν στο Μελιγαλά πολλοί χρυσαυγίτες από άλλους νομούς, προκειμένου να μετάσχουν στις εκδηλώσεις για την Πηγάδα.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες  πληροφορίες, στις εκδηλώσεις θα παραστεί και ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος – ενώ την Κυριακή θα γίνουν και τα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος στην Κυπαρισσία. Τη μέρα αυτή θα λειτουργεί στην τριφυλιακή πρωτεύουσα το ετήσιο πανηγύρι.

Σε κάθε περίπτωση, η επίθεση των χρυσαυγιτών στους μετανάστες των φαναριών σηματοδοτεί την έναρξη της ανάληψης δράσης από τα “Ταγμάτων Εφόδου”, που εξήγγειλε ο Νίκος Μιχαλολιάκος από τις Θερμομπύλες. Διαβάστε την ανακοίνωση του συνδέσμου, για την επίθεση στους μετανάστες των φαναριών:

«Τα φανάρια της Καλαμάτας είναι πλέον ελεύθερα από τους λαθρομετανάστες που ενοχλούσαν τους περαστικούς, με την επιμονή τους να καθαρίσουν τα τζάμια εκβιαστικά τις περισσότερες φορές, βρίζοντας αυτούς που δεν τους έλεγαν ναι (κυρίως γυναίκες).  

Δύο ημέρες εκκαθαρίσεων μας ήταν αρκετές για να μπει ένα τέλος σε αυτή την κωμωδία με τις αρχές άπραγες και πολλές φορές θεατές της ταλαιπωρίας των καλαματιανών οδηγών. Οι αριστεροί λαθρομεταναστολάγνοι που θα τους αναζητήσουν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας να τους πάμε εκεί που μένουν για να τους πάρουν στα πολυτελή σπίτια τους. Να κάνουν γρήγορα όμως γιατί εκεί που στεγάζονται οι λαθραίοι φίλοι τους σύντομα θα φύγουν διότι…

Α) Η ιδιοκτήτρια τους το έχει νοικιάσει παράνομα
Β) Η ανάρμοστη συμπεριφορά τους δημιουργεί πρόβλημα στην γειτονιά
Γ) Ο χώρος εκεί έχει γίνει στέκι διακίνησης ναρκωτικών και παράνομου εμπορίου
Δ) Μηδενικές συνθήκες υγιεινής που θέτουν σε κίνδυνο την δημόσια υγεία
Ε) Δεν μας ρώτησαν όταν ήρθανε δεν θα τους ρωτήσουμε αν θέλουν να φύγουν…
Η λύση είναι απλή. Πίσω στις χώρες σας!!!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Βουλευτές της Χρυσής Αυγής σπάνε πάγκους μικροπωλητών – ΒΙΝΤΕΟ

Μετά το πανηγύρι, τα “σπάνε” σε λαϊκές αγορές – Νέα επίθεση Χρυσαυγιτών σε μικροπωλητές – Επεισόδια σε Μεσολόγγι και Γαβαλού – Video

Αναστολή στην δίωξη Κασιδιάρη λόγω βουλευτικής ασυλίας

Τέλος οι περιoριστικοί όροι για τον Ηλία Κασιδιάρη

Αναβλήθηκε ξανά η δίκη του Η. Κασιδιάρη

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε