Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Μία 16χρονη και δύο 18χρονοι πίσω από κλοπές μηχανών στο Λουτράκι!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISI

Εξιχνιάστηκαν από το αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου, περιπτώσεις κλοπής δίκυκλων, μία περίπτωση κλοπής και μία περίπτωση εκβίασης, ενώ για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν δύο 18χρονοι και μία ανήλικη.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και εκβίαση, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν 22χρονο Έλληνα, που κατηγορείται για κλοπή. Ειδικότερα, οι δύο 18χρονοι και η ανήλικη, προχθές το απόγευμα στο Λουτράκι, πήραν με εκβιαστικό τρόπο, από 71χρονο χρήματα.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί εντόπισαν τους παραπάνω νέους και τους συνέλαβαν. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι οι δύο 18χρονοι και ο 22χρονος, με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, κατά τον τελευταίο μήνα στο Λουτράκι, είχαν κάνει τέσσερις κλοπές δίκυκλων, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Σε έρευνα που έγινε σε αποθήκη ιδιοκτησίας του 22χρονου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν η μία από τις παραπάνω μοτοσυκλέτες που είχαν αφαιρέσει, καθώς και επτά ακόμη δίκυκλα και εξαρτήματα δικύκλων, η προέλευση και το νόμιμο κατοχής των οποίων ερευνάται. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Κορίνθου, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή Κορίνθου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε