Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μία σύλληψη και προσαγωγές για τα επεισόδια στο Ηράκλειο – ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ από το PrismaNews
ΦΩΤΟ από το PrismaNews

Σε προσαγωγές υπόπτων προχώρησε η αστυνομία στο κέντρο του Ηρακλείου, για να εντοπίσει τα άτομα που προκάλεσαν νωρίτερα σοβαρές ζημιές σε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ., κατά τη διάρκεια του μεγάλου συλλαλητηρίου.

Σύμφωνα με PrismaNews, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε πέντε προσαγωγές,
η μία εκ των οποίων εξελίχθηκε σε σύλληψη, γεγονός που νωρίτερα προκάλεσε εντάσεις μεταξύ των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και των διαδηλωτών στο κέντρο της πόλης.

Οι νεαροί πέταξαν πέτρες και μπουκάλια στους αστυνομικούς, οι οποίοι επιχείρησαν να τους απωθήσουν από τους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου, μέσα σε ένα σκηνικό έντασης και διαπληκτισμών.
Ένταση και επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας στο Ηράκλειο.

ΦΩΤΟ από το PrismaNews

Οι αντιεξουσιαστές, κυνηγούσαν (!) όποιον αστυνομικό εντόπιζαν να κινείται στην περιοχή με πολιτικά, ενώ το παιχνίδι της γάτας και του ποντικού συνεχίστηκε στα γύρω στενά. Μάλιστα αρκετές καφετέριες και καταστήματα που βρίσκονται στην περιοχή άδειασαν από κόσμο καθώς οι πολίτες έτρεξαν πανικόβλητοι με τα παιδιά τους στην αγκαλιά να φύγουν από το σημείο της έντασης.

ΦΩΤΟ από το PrismaNews

Το ίδιο κλίμα υπήρχε από νωρίς, στην πορεία διαμαρτυρίας που έγινε στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας στο Ηράκλειο. Στη συμβολή των οδών Γερωνυμάκη και Δημοκρατίας νεαροί διαδηλωτές έφυγαν από τον όγκο της διαδήλωσης και αναποδογύρισαν ένα σταθμευμένο περιπολικό προκαλώντας φθορές. Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΦΩΤΟ από το PrismaNews

Όπως διαβάζουμε στο PrismaNews, οι νεαροί ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο και προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στο όχημα σπάζοντας το φάρο, τους καθρέφτες, το παμπρίζ και τα φανάρια ενώ στο καπό του περιπολικού σχημάτισαν το σήμα των αναρχικών.

Διαβάστε ακόμα:

Δε θα αφήσουν βραχονησίδα… χωρίς τη γαλανόλευκη!

Αναγνωρίστηκε το πτώμα που βρέθηκε στο Ηράκλειο

Άνεργος δανειολήπτης γλίτωσε το σπίτι του στο Ειρηνοδικείο Χανίων

Ηράκλειο: Τρακτέρ καταπλάκωσε 36χρονο στο Φράγμα Φανερωμένης!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε