Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Μια χώρα στους δρόμους – Εντυπωσιακές συγκεντρώσεις σε κάθε γωνιά της Ελλάδας – Φωτό και βίντεο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στο Ηράκλειο γίνεται λόγος για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση της τελευταίας 10ετίας – Πρωτοφανής η συμμετοχή στον Πύργο και το Αγρίνιο – Οργή λαού και στην Πάτρα…

Στα δύο κόπηκε μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις και πορείες των τελευταίων χρόνων στην Πάτρα που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο – η ΑΔΕΔΥ και συνδικάτα, καθώς η διοίκηση αποφάσισε η πορεία να ακολουθήσει τη διαδρομή Κολοκοτρώνη –  Οθωνος Αμαλίας – Γούναρη – Κορίνθου – Κολοκοτρώνη και τα συνδικάτα επέλεξαν να πάνε από την οδό Μαιζώνος

Λίγο νωρίτερα προκλήθηκε ένταση όταν μέλη των συνδικάτων κινήθηκαν απειλητικά κατά του προέδρου στο Ε.Κ.Π. Γ. Σουβαλιώτη και του πέταξαν πλαστικά μπουκάλια με νερό όταν ανακοίνωσε τη διαδρομή της πορείας.

 

Ηράκλειο: Σε εξέλιξη η μεγαλύτερη συγκέντρωση της τελευταίας 10ετίας

Στη συγκέντρωση του Ηρακλείου δίνουν το παρόν, από εργαζόμενους όλων των κλάδων και των τάξεων και συνταξιούχους μέχρι αγρότες και μαθητές. Πρόκειται για έναν ξεσηκωμό μιας κοινωνίας που πλήττεται από τα σκληρά μέτρα λιτότητας και βγήκε στους δρόμους για να βροντοφωνάξει απέναντι σε πολιτικές που υποβαθμίζουν το βιωτικό της επίπεδο.

Το κέντρο της πόλης είναι κυριολεκτικά αποκλεισμένο. Στη λεωφόρο Δικαιοσύνης καταφτάνουν λεωφορεία του αστικού ΚΤΕΛ που ξεκίνησαν απο το σταθμό λιμάνι. Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που το ΚΤΕΛ Ανατολικής Κρήτης συμμετέχει σε απεργιακή κινητοποίηση από το 1980.

Η απεργία αυτή είναι μόνο η αρχή ανέφερε στο prismanews.gr ο πρόεδρος Καλλέργος Βουλγαράκης σημειώνοντας ότι το ΚΤΕΛ θα δίνει το παρόν σε όλες τις κινητοποιήσεις ενάντια στο μέτρα που οδηγούν στην εξαθλίωση της κοινωνίας.

ΦΩΤΟ από prismanews.gr

Χιλιάδες διαδηλωτές και στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. (Διαβάστε την είδηση) Οι οδηγοί ταξί και τα μέλη της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων θυροκόλλησαν το ψήφισμά τους στην πύλη του ΥΜΑΘ. Οι διαδηλωτές δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα ενάντια στην ασκούμενη κυβερνητική πολιτική. Δείτε το βίντεο του thousandnews.gr

Πύργος: Μεγαλειώδης συγκέντρωση στο κέντρο της πόλης
Διαδηλωτές του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του ΟΤΕ και στην συνέχεια πραγματοποίησαν μεγάλη πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Πύργου. Συνταξιούχοι ακόμα και μικροί μαθητές έχουν κατέβει στους δρόμους και φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και της Τρόικας.

Οι εκπρόσωποι των φορέων που συμμετέχουν έχουν δηλώσει πως θα περιφρουρήσουν την κινητοποίηση. Δείτε το βίντεο του iliaoikonomia.gr…

 Αγρίνιο: Κατέρρευσε διαδηλωτής στο κέντρο της πόλης
Ο άνδρας φαίνεται πως υπέστη καρδιακό επεισόδιο. Σύμφωνα με το agriniopress.gr, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά εξαιτίας του μπλοκαρίσματος που υπήρχε στο κέντρο του Αγρινίου  μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με το ανακριτικό όχημα της Τροχαίας.

Στο μεταξύ αν και ανέπνεε δεν είχε τις αισθήσεις του. Aυτή την ώρα γιατροί καταβάλουν προσπάθειες για να τον συνεφέρουν. Εξάλλου η συμμετοχή του κόσμου στις κινητοποιήσεις χαρακτηρίζεται εξαιρετικά μεγάλη…

Καθολική είναι η συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της Ξάνθης

Κλειστά παρέμειναν στο σύνολό τους τα εμπορικά καταστήματα της Ξάνθης, με απόφαση τόσο του Εμπορικού Συλλόγου όσο και της ΟΕΒΕΞ.
Οι διαδηλωτές κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα ξεκίνησαν από το Εργατικό Κέντρο κάνοντας πορεία σε κεντρικά σημεία της πόλης, αντίστοιχη με αυτή που είχε γίνει πριν από έναν περίπου χρόνο όταν είχε πέσει σε “κώμα” και πάλι η πόλη της Ξάνθης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Θεσσαλονίκη: Το μεθύσι έφερε δολοφονία – Τον σκότωσε ο άνθρωπος που φιλοξενούσε!

Αχαϊα:Πρωτοφανές! Την έκλεψε και της έδειξε τα γεννητικά του όργανα!

Ηράκλειο: Πανικός σε ενεχυροδασνειστήριο – Εισέβαλε σαν μαινόμενος ταύρος!

Κέρκυρα:Τρομακτική εισβολή ληστών με τσεκούρια σε σούπερ μάρκετ!

Πάτρα: ”Βρείτε κρεβάτι γιατί θα φωνάξουμε τη Χρυσή Αυγή”

Θεσσαλονίκη: Οι πιο… πλούσιοι Πακιστανοί – Αγόραζαν και άφηναν πουρμπουάρ!

Αχαϊα: Ξεμυαλίστηκε στο facebook, τους άφησε και…επέστρεψε σαν βρεγμένη γάτα!

Πάτρα:Την έγδυσε και την άφησε γυμνή στη μέση του δρόμου!
 

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε