Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μήλος: Επίσκεψη Ρώσων δημοσιογράφων για την ανάδειξη του νησιού

Μήλος: Επίσκεψη Ρώσων δημοσιογράφων για την ανάδειξη του νησιού
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 28.04.2011 | 15:09
Πρώτη δημοσίευση: 28.04.2011 | 15:00

Στο επίκεντρο του ρωσικού τουριστικού ενδιαφέροντος θα βρεθεί το επόμενο διάστημα το νησί της Μήλου, καθώς έφτασε το πρωί δημοσιογραφική αποστολή, με στόχο την ανάδειξή του, στη Ρωσική αγορά...

Πρόκειται για αντιπροσωπευτική ομάδα που καλύπτει τα σημαντικότερα μέσα ενημέρωσης της Ρωσίας και αποτελείται από εκπροσώπους τεσσάρων περιοδικών, ενός ραδιοφωνικού σταθμού, μιας εφημερίδας και δύο διαδικτυακών portals ,οι οποίοι συνοδεύονται από τον διευθυντή του Γραφείου ΕΟΤ Μόσχας και θα παραμείνουν στο νησί έως το Σάββατο, φιλοξενούμενοι από τον Δήμο Μήλου.

Ο δήμαρχος Γεράσιμος Δαμουλάκης έχει επιμεληθεί προσωπικά την όλη διοργάνωση, που περιλαμβάνει ξεναγήσεις για την παρουσίαση του πλούσιου σε ενδιαφέροντα τουριστικού προϊόντος του κυκλαδίτικου νησιού, με έμφαση στο χριστιανικό στοιχείο του νησιού, μέσα από τις Κατακόμβες και όχι μόνο, όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο Μήλου.

Το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού δίνει ιδιαίτερη σημασία στα ταξίδια των αλλοδαπών δημοσιογράφων προς τη χώρα μας, καθώς αυτά αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τη διεθνή προβολή της.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο