Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Συννεφιά 11 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μήλος:Έκλεισε το αεροδρόμιο γιατί αρρώστησε ο ένας και μοναδικός πυροσβέστης!

Μήλος:Έκλεισε το αεροδρόμιο γιατί αρρώστησε ο ένας και μοναδικός πυροσβέστης!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 30.08.2011 | 15:57
Πρώτη δημοσίευση: 30.08.2011 | 15:45

Ο πυροσβέστης που υπήρχε αρρώστησε και το αεροδρόμιο κατέβασε ρολά - Τι φαντάζεστε ότι θα γίνει τώρα, για την αεροδιακομιδή του;

Καμία πτήση δεν πραγματοποιείται από και προς το αεροδρόμιο της Μήλου λόγω... απουσίας των πυροσβεστών! Για λόγους ασφαλείας σε κάθε αεροδρόμιο της χώρας κατά τη διάρκεια της προσγείωσης και της απογείωσης πρέπει να βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο του αεροδιαδρόμου πυροσβεστικό όχημα, έτοιμο να επέμβει σε περίπτωση ατυχήματος. 

Στη Μήλο λοιπόν αν και υπάρχει όχημα, σήμερα δεν υπήρχε πυροσβέστης. Σύμφωνα με πληροφορίες η πυροσβεστική δύναμη του νησιού αποτελείται από δύο άντρες, μόνο που ο ένας λείπει σε άδεια και ο δεύτερος εισήχθη χθες βράδυ στο κέντρο Υγείας της Μήλου λόγω καρδιολογικού προβλήματος!

Το αποτέλεσμα ήταν να μείνει το νησί των κυκλάδων χωρίς αεροπορική σύνδεση, να ματαιωθούν οι πτήσεις και να προκληθεί αναστάτωση στο επιβατικό κοινό! Η ιστορία όμως έχει και συνέχεια...

Σήμερα, όταν ο γιατρός κάλεσε το αεροδρόμιο να κλείσει θέση στον ασθενή του (τον άρρωστο πυροσβέστη) και να τον στείλει στην Αθήνα, ο Αερολιμενάρχης τον πληροφόρησε ότι το αεροδρόμιο είναι κλειστό λόγω ...έλλειψης πυροσβέστη.

Έτσι το κράτος αναγκάζεται να στείλει στρατιωτικό ελικόπτερο για να τον παραλάβει. Για να ξαναλειτουργήσει το αεροδρόμιο  πρέπει να βρεθεί αντικαταστάτης, ο οποίος όμως θα πάρει το πλοίο της γραμμής, αφού όλες οι αεροπορικές πτήσεις κατακαλόκαιρο έχουν αναβληθεί επ' αόριστον.



   Διαδώστε αυτό το άρθρο