Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

“Μου φώναξε φύγε”! Σκοτώθηκε αλλά πρόλαβε να σώσει κόσμο ο χειριστής του γερανού [vid]

Εικόνα από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1
Εικόνα από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

– Συγκλονίζουν τα όσα αποκαλύπτονται για τον άτυχο χειριστή του γερανου που σκοτώθηκε
– Συνάδελφοί του λένε ότι πρόλαβε να τους προειδοποιήσει να απομακρυνθούν για να μη χτυπήσουν
– Εκείνοι του φώναζαν να πηδήξει από τον γερανό αλλά δεν το έκανε – Μέχρι την τελευταία στιγμή προσπαθούσε να το “σώσει”
– Τελικά σκοτώθηκε όταν το βαρύ όχημα τούμπαρε πάνω σε μπάρες του εργοταξίου του μετρό

Ραγίζουν καρδιές τα όσα περιγράφουν οι συνάδελφοι του 50χρονου χειριστή γερανού, που χθες έχασε τη ζωή του, όταν το βαρύ όχημα τούμπαρε πάνω σε μπάρες, σε εργοτάξιο του μετρό, στη Θεσσαλονίκη.

Δυστυχώς ήταν το τελευταίο του μεροκάματο, όμως ο 50χρονος πριν αφήσει την τελευταία πνοή του, πρόλαβε να σώσει κόσμο.

Συγκλονίζει η περιγραφή στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, του ανθρώπου που γλίτωσε την τελευταία στιγμή.

“Εγώ ήμουν κάτω από το γερανό για να βλέπω να περάσει τα εμπόδια. Μου φώναξε: Φύγε! Εγώ του είπα να πηδήξει αλλά δεν πήδηξε. Πίστευε ότι θα το σώσει.

Μάλιστα, εκείνη την ώρα στον υπόγειο χώρο του εργοταξίου, βρίσκονταν δεκάδες εργαζόμενοι. Συγκινεί και η αδερφή του 50χρονου χειριστή που άφησε ορφανά δύο κοριτσάκια.

“Καλό ταξίδι αγαπημένε μου αδερφούλη, ήσουν πάντα ένας ήρωας μέχρι και την τελευταία στιγμή. Σε αγαπώ πολύ!” έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook.

Μόλις ξημέρωσε, άρχισαν οι έρευνες για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο συγκεκριμένος γερανός δεν είχε τις προδιαγραφές να σηκώσει τόσο βάρος.

Ο Πρόεδρος των εργαζομένων του ΜΕΤΡΟ είπε ότι “πιθανολογούμε ότι προσπάθησε να προλάβει να σώσει την κατάσταση, να μην προλάβει να γυρίσει ο γερανός αλλά από κάποιο σημείο και μετά, το μηχάνημα ήταν θέμα δευτερολέπτων να γυρίσει”.

 Στο μεταξύ, ένταση επικράτησε το πρωί, με μέλη του συνδικάτου οικοδόμων που έκαναν πορεία για το θάνατο του 50χρονου. Οι κλειδωμένες πόρτες που βρήκαν σε εργοτάξιο του ΜΕΤΡΟ, τους εξαγρίωσαν. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε