Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μπαράζ καταλήψεων από το ΠΑΜΕ σε Χανιά και Ηράκλειο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Συγκεκριμένα από νωρίς το πρωί τα μέλη του ΠΑΜΕ έχουν προχωρήσει σε καταλήψεις επιχειρήσεων των Χανίων και του Ηρακλείου, οι οποίες ήταν σήμερα, ημέρα της πανεργατικής απεργίας ανοιχτές, δηλαδή οι εργαζόμενοι δεν απεργούσαν.

Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, τα μέλη του ΠΑΜΕ δεν επέτρεψαν σε εργαζόμενους που μπουν στο χώρο εργασίας τους και να πιπάσουν δουλειά ενώ στην σημερινή απεργιακή κινητοποίηση συμμετέχει με σχετική του απόφαση και ο εμπορικός σύλλογος Χανίων.

Αποκλεισμός από το ΠΑΜΕ έγινε σε σούπερ μάρκετ και διάφορες άλλες μεγάλες επιχειρήσεις.
Επίσης τα μέλη του ΠΑΜΕ έχουν κάνει κατάληψη και στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Ανάλογες ήταν και οι κινητοποιήσεις και στο Ηράκλειο, όπου κλειστές ήταν από νωρίς το πρωί οι εισόδοι της ΒΙΠΕ Ηρακλείου από μέλη του ΠΑΜΕ. Κρατώντας πανό στα χέρια και φωνάζοντας συνθήματα, κάλεσαν τους εργαζόμενους σήμερα να συμμετέχουν στην απεργία. Μεγάλο ήταν το κυκλοφοριακό πρόβλημα που δημιουργήθηκε.

Τα “μπλόκα” απομακρύνθηκαν λίγα λεπτά πριν από τις εννέα. Μέλη του ΠΑΜΕ έχουν αποκλείσει και την Περιφέρεια Κρήτης στην Πλατεία Ελευθερίας. Στις 10 το πρωί έχουν καλέσει τους πολίτες στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Αύριο θα περικυκλώσουν την Περφέρεια, καλώντας τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους και τους φοιτητές και μαθητές να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε