Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Εξαφάνιση Μπεν Νίνταμ: “Ο πατέρας μου δεν είδε τίποτα” [vid]

Εξαφάνιση Μπεν Νίνταμ: “Ο πατέρας μου δεν είδε τίποτα” [vid]

Πολλά έχουν ακουστεί όλα αυτά τα χρόνια για τον μικρό Μπεν Νίνταμ, που εξαφανίστηκε πριν από 25 καλοκαρία στην Κω… Ο χειριστής εκσκαφέα που έκανε εργασίες κοντά στο σημείο της εξαφάνισης του παιδιού, ο οποίος δεν βρίσκεται πια στη ζωή, ήταν για πολλούς ένας άνθρωπος – “κλειδί” στην υπόθεση της εξαφάνισης.

Για το σενάριο που θέλει τον χειριστή του εκσκαφέα να τραυματίζει θανάσιμα τον μικρό Μπεν και στη συνέχεια να μην αποκαλύπτει σε κανέναν τι συνέβη, μίλησε ο γιος του χειριστή, στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live.

“Στο σημείο που έμενε το παιδάκι, λίγο πιο κάτω έκανε εργασίες. Απ’ ότι έχω ακούσει από τον ίδιο μου τον πατέρα, δεν έχει δει τίποτα. Αν το έβλεπε, θα σταματούσε, θα έβαζε το παιδί στην άκρη, θα το πήγαινε στους παππούδες του”.

Για τη ανώνυμη καταγγελία που έγινε το 2012, η οποία εμπλέκει τον πατέρα του στην εξαφάνιση του μικρού παιδιού, ο ίδιος σχολιάζει: “Ρωτάμε ποιος είναι αυτός και γιατί το έκανε. Για λόγους συμφέροντος; Έχει κάτι εναντίον μας; όσο ζούσε ο πα΄τερας μου κανείς δεν τον είχε κατηγορήσει. Και τον κατηγόρησαν όταν έφυγε από τη ζωή, που δε μπορούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του…” Ακούστε τι είπε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου:

Σύμφωνα με τον γιο του χειριστή του εκσκαφέα, την ημέρα που εξαφανίστηκε το παιδί                                                             υπήρχαν κι άλλοι άνθρωποι που εργάζονταν στο χωράφι.

“Είχε δει ένα αμάξι να τρέχει γρήγορα πάνω και σε λίγο να γυρίζει… Η ταχύτητα του αμαξιού ήταν υπερβολική για εκείνο το σημείο… Απ’ την ώρα εκείνη και μετά, μάθανε ότι το παιδάκι εξαφανίστηκε… Η δική του γνώμη ήταν ότι το παιδί κλάπηκε. Ότι το πήραν το παιδί. Από τη στιγμή που πέρασε το αμάξι, χάθηκαν τα ίχνη του παιδιού…”

Ο γιος του χειριστή, λέει ότι αν είχε σκοτώσει ο πατέρας του το παιδί, θα το δήλωνε αμέσως. “Ήταν ντόμπρος άνθρωπος” καταλήγει. Λέει επίσης ότι από τη βρετανική αστυνομία, ο υπεύθυνος του ζήτησε συγνώμη. Συμπληρώνει ότι η οικογένεια δέχθηκε απειλητικά τηλεφωνηματα

“Έχουμε δεχθεί δύο απειλητικά μηνύματα στο μαγαζί μου… Ότι θα μου κάνουν κακό και στην οικογένειά μου… Δε φοβήθηκα γιατί έχω καλό δικηγόρο και ανθρώπους πυο με στηρίζουν”

“Έγω πιστεύω ότι το παιδί έχει απαχθεί και μακάρι να είναι ζωντανό…”

Για μία σύγχρονη τραγωδία κάνει λόγο ο δικηγόρος της οικογένειας Μπάρκα Μ. Δημητρακόπουλος.

Πηγή: TATIANA live

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε