Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Μπλόκο των αγροτών στα Κολύμπια της Ρόδου – Παραμένουν στην εφορία του Ρεθύμνο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στους δρόμους βγήκαν και πάλι οι αγρότες της Ρόδου με τα τρακτέρ τους, για να διαμαρτυρηθούν για τα μέτρα της κυβέρνησης που προβλέπονται στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Η συγκέντρωση των αγροτών είναι μαζική και δυναμική, αφού πριν από λίγη ώρα απέκλεισαν τον κόμβο στην οδό Ρόδου-Λίνδου, στο ύψος των Κολυμπίων, στην ανατολική πλευρά του νησιού. Στο σημείο βρίσκεται, διακριτικά, αστυνομική δύναμη, ενώ το μπλόκο των αγροτών ανοίγει για να εξυπηρετηθούν έκτακτα περιστατικά. Τα τρακτέρ παρέμειναν στα Κολύμπια έως τις 15:00.

Κλειστή και σήμερα από αγρότες η εφορία Ρεθύμνου

Κλειστή για πέμπτη ημέρα έμεινε σήμεραη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία Ρεθύμνου από αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής που έχουν αποκλείσει την είσοδό της. Όπως μεταξύ άλλων επισημαίνουν σε ανακοίνωση τους, « θέλουμε να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στη μεγάλη διαδήλωση των αγροτών στην Αθήνα και να δείξουμε την αποφασιστικότητα μας ενάντια στη λεηλασία των ζωών μας». Οι αγρότες που βρίσκονται έξω από το κτίριο της ΔΟΥ παρακολουθούν τις εξελίξεις από την Αθήνα και δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Στα Χανιά, αγρότες και κτηνοτρόφοι μέλη της Ενωτικής Ομοσπονδίας παραμένουν στο μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια, ωστόσο η εθνική οδός Χανίων-Ρεθύμνου είναι ανοικτή, καθώς δεν προχωρούν σε ολιγόλεπτους αποκλεισμούς, όπως έκαναν τις προηγούμενες ημέρες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε