Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μύκονος: Εμφανίστηκε έτσι στην Ψαρρού και κόλασε μικρούς και μεγάλους – Η εκρηκτική Εύα επί της οθόνης [vid]

ΦΩΤΟ από mykonoslive.tv
ΦΩΤΟ από mykonoslive.tv

Με παρουσία που καθηλώνει και κορμί που αναστατώνει, η νεαρή καλλονή ξέρει καλά τον τρόπο να εκτοξεύει στα ύψη τη λίμπιντο των αντρών! Το όνομά της είναι Εύα…

Η εκρηκτική κοπέλα σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της (εργαζόταν στις δημόσιες σχέσεις γνωστού μπαρ της Μυκόνου) είπε να πάει για μπάνιο στην Ψαρρού και έγινε θέμα συζήτησης στην παραλία…

Γάμος με αέρα Bollywood

Η Μύκονος πήρε λίγο αέρα από Bollywood! Τα πλάνα θα μπορούσαν να είναι από γυρίσματα ταινίας αλλά πρόκειται για ένα παραδοσιακό ινδικό γάμο με ελληνικό χρώμα, που πραγματοποιήθηκε στην παραλία του Πλατύ Γιαλού. Οι νεόνυμφοι που ζουν και εργάζονται στο Λονδίνο είχαν όνειρο να ενώσουν τις ζωές τους κάτω από τον ελληνικό ουρανό. Ο γαμπρός Neel Davda, που ασχολείται με τις νέες τεχνολογίες, έφτασε στην τελετή με καΐκι, περπάτησε στην παραλία με τους φίλους του, ενώ όταν κάποια στιγμή από τα μεγάφωνα ακούστηκε ο Ζορμπάς, το έριξε στο συρτάκι μαζί με την παρέα του. Η νύφη, που εμφανίστηκε ύστερα από μια ώρα, έλαμπε από ομορφιά και ευτυχία μέσα στο χρυσοποίκιλτο και ολομέταξο νυφικό της. Κατά την ανταλλαγή όρκων αιώνιας αγάπης ακολουθήθηκαν όλα τα παραδοσιακά ινδικά έθιμα με την νύφη να φοράει την γιρλάντα και τους συγγενείς α’ βαθμού των νεόνυμφων να είναι ντυμένοι με σάρι συγκεκριμένου χρώματος.

Το γαμήλιο γεύμα δόθηκε στο γνωστό εστιατόριο Dk Oyster και περιλάμβανε εδέσματα με μπόλικο τσίλι και κάρυ κατά παραγγελία του ζεύγους για τους 150 καλεσμένους του, ενώ υπήρχαν και ελληνικές λιχουδιές όπως αρνί σουβλάκι, σπανακόπιτα, φρέσκο αιγαιοπελαγίτικο ψάρι, τζατζίκι, μουσακάς χωρίς κιμά και ορφανά γεμιστά. Οι προσκεκλημένοι που έφτασαν στην Μύκονο από Ινδία, Αμερική και Λονδίνο, έλαβαν ως δώρα στο τραπέζι μέλι και λάδι για να έχουν κάτι να θυμούνται από την Ελλάδα, ενώ στις καρέκλες τούς περίμεναν ξηροί καρποί, κάτι που συνηθίζεται στους ινδικούς γάμους.

Ο χώρος ήταν διακοσμημένος στις αποχρώσεις του κόκκινου, του χρυσού και του σκούρου πορτοκαλί και στολισμένος με τριαντάφυλλα και λίλιουμ. Αλλά το η τελετή δεν τελείωσε εκεί! Μετά τις 20.00 το βράδυ δόθηκε γαμήλιο δείπνο που περιλάμβανε κόψιμο της πατροπαράδοτης τούρτας, παραμυθένιο στολισμό και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Από έναν τέτοιο γάμο δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα παράδοξα! Η νύφη ήταν στο πόδι από τις 05.00 το πρωί, όποτε και ξεκίνησε να ετοιμάζεται. Από την άλλη, ο γαμπρός ώρα 07.30 το πρωί ζήτησε κουρέα για να τον ξυρίσει, ο οποίος τελικά βρέθηκε, αλλά με μεγάλη δυσκολία.

Πηγή: mykonoslive.tv

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε