Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μύκονος: Φλέβα χρυσού χτύπησε το δημόσιο στη συναυλία Ρέμου Ραμαζότι στο Nammos [pics, vid]

ΦΩΤΟ από tlife.gr
ΦΩΤΟ από tlife.gr

– Λεφτά με τη σέσουλα έβγαλε το Nammos και το Δημόσιο από την πολυσυζητημένη συναυλία στη Μύκονο
– Πέντε ελεγκτές παρακολουθούσαν τα πάντα από τη στιγμή που άρχισαν να καταφθάνουν οι εκλεκτοί πελάτες
– Τον Αντώνη Ρέμο και τον Έρος Ραμαζότι παρακολούθησαν 1.300 άτομα που πλήρωσαν και φέτος αδρά
– Τι έδειξε η καταμέτρηση και ποια τα έσοδα του δημοσίου από τη συναυλία με τις εντυπωσιακές εικόνες
– Οι παρουσίες που συζητήθηκαν, τα χορευτικά, τα πυροτεχνήματα και η ατάκα του Αντώνη Ρέμου

 

«Φλέβα χρυσού» χτύπησε χθες το υπουργείο Οικονομικών στη Μύκονο από επιτόπιο έλεγχο στην πολυσυζητημένη συναυλία των Αντώνη Ρέμου και Eros Ramazzotti σε διάσημο παραλιακό κέντρο του νησιού. Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), τοποθέτησε πέντε ελεγκτές στον χώρο της συναυλίας από τις 22:30 έως τις 08:30. Τη συναυλία παρακολούθησαν 1.300 άτομα και ο συνολικός τζίρος που πραγματοποιήθηκε και καταγράφηκε με έκδοση αποδείξεων από τις ταμειακές μηχανές, ανήλθε στα 1,6 εκατ. ευρώ. Από αυτά, ποσό 385.000 ευρώ αναλογεί σε ΦΠΑ που πρόκειται να αποδοθεί στο Δημόσιο.

Όπως τονίζουν πηγές της ΑΑΔΕ, οι έλεγχοι σε τουριστικές περιοχές με στόχο την ενίσχυση της φορολογικής συμμόρφωσης και την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, πρόκειται να συνεχιστούν με αμείωτη ένταση καθ’ όλη την διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Η συναυλία στο Nammos

Un emozione per sempre! Δηλαδή ένα συναίσθημα που μένει για πάντα! Ο τίτλος του γνωστού τραγουδιού του Eros Ramazzotti ταιριάζει γάντι στην μουσική συνάντηση του Ιταλού τροβαδούρου του έρωτα με τον Αντώνη Ρέμο, χθες βράδυ στο Nammos. Ο Έλληνας ερμηνευτής στην καθιερωμένη πλέον καλοκαιρινή συναυλία του στο seaside restaurant της Ψαρρούς υποδέχθηκε τον δημοφιλή και αγαπημένο στην χώρα μας Eros Ramazzotti. Οι δύο τραγουδιστές ένωσαν τις καλλιτεχνικές τους προσωπικότητες και τις πολλές τους επιτυχίες σε μιαν άκρως φαντασμαγορική και εντυπωσιακή παράσταση που θα συζητιέται για πολύ καιρό.

Το πρόγραμμα της λαμπερής βραδιάς άνοιξε ο Eros Ramazzotti, ο οποίος ανέβηκε στην σκηνή (σ.σ τεράστια πλωτή εξέδρα) ένα τέταρτο πριν οι δείκτες του ρολογιού δείξουν 1 μετά τα μεσάνυχτα. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης με το ελληνοπρεπές όνομα, αφού καλωσόρισε στα ελληνικά το κοινό που γέμισε ασφυκτικά το Nammos, ερμήνευσε τα καλύτερα τραγούδια του ενθουσιάζοντας τους πάντες με την μοναδική χροιά αλλά και την αμεσότητά του! Το κέφι και ο ενθουσιασμός απογειώθηκαν και δημιουργήθηκε πανικός όταν εμφανίστηκε on stage ο Αντώνης Ρέμος εν μέσω πυροτεχνημάτων!

Τραγούδησε μαζί με τον Ramazzotti το Piu Bella Cosa και τον ευχαρίστησε από μικροφώνου για την παρουσία του χαρακτηρίζοντάς τον «καλό παιδί»! Ο τραγουδιστής συμπεριέλαβε στο πρόγραμμά του όλες τις μεγάλες επιτυχίες του και αποθεώθηκε! Στην συναυλία συμμετείχε και η Αμερικανίδα Courtney Parker, που τραγούδησε περιτριγυρισμένη από αισθησιακές χορεύτριες. Ανάμεσα στους θεατές ήταν ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ με την σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη και η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου. Τέλος, να αναφερθεί ότι τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια. Αν και ο Eros Ramazzotti εντός και εκτός σκηνής ήταν πολύ προσιτός, οι άνθρωποί του περνούσαν από κόσκινο όσους ήθελαν συνέντευξη, φωτογραφίες και βίντεο!

Πηγή: mykonoslive.tv, capital.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε