Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μύκονος: Νέα εξέλιξη για τον Βαγγέλη Πέππο που χτυπήθηκε από μπράβο beach bar – Η απόφαση του δικαστηρίου!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Την ώρα που ο Κύπριος πατέρας παραμένει σε κώμα, η σύζυγος και οι στενοί του συγγενείς πληροφορήθηκαν την απόφαση του δικαστηρίου για τα όσα έγιναν στο διάσημο κλαμπ της Μυκόνου…

Αποζημίωση που αγγίζει τα 300.000 ευρώ και μηνιαία καταβολή 1.000 ευρώ για τουλάχιστον δύο χρόνια θα λάβει η οικογένεια του 32χρονου Κύπριου πατέρα που τον περασμένο Σεπτέμβριο ξυλοκοπήθηκε άγρια από σεκιουριτά έξω από πασίγνωστο κλαμπ της Μυκόνου. «Είναι το μεγαλύτερο ποσό που επιδικάζεται ποτέ για τέτοια περίπτωση. Μάλιστα, είναι άμεσα εκτελεστέο. Δεν επιδέχεται ούτε έφεση, ούτε αναίρεση, ούτε κανένα ένδικο μέσο», δηλώνει ο συνήγορος της οικογένειας Πέππου, Βαγγέλης Γεωργακόπουλος. Η οικογένεια του Βαγγέλη Πέππου ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση, διασωληνωμένος με μηχανική υποστήριξη μετά από επτά μήνες κατάφερε να κερδίσει την αγωγή ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε και έτσι ανοίγει ο δρόμος για τη μεταφορά του 32χρονου από το νοσοκομείο της Λευκωσίας σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στην Ιερουσαλήμ.

Το χρονικό του σοβαρού τραυματισμού

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τις 23:30 την Κυριακή 5 Σέτεμβριου. Το θύμα, μαζί με τη σύζυγό του βρίσκονταν στο μαγαζί ενώ σύμφωνα με πληροφορίες διαπληκτίστηκε με έναν Άγγλο. Το συμβάν, φέρεται να προκάλεσε την επέμβαση των σεκιούριτι του κλαμπ, οι οποίοι και έβγαλαν έξω τόσο τον 31χρονο όσο και τον Άγγλο. Όταν ο 31χρονος που εργαζόταν στο νησί ως ταπετσιέρης προσπάθησε να επιστρέψει στο κλάμπ, ο θερμόαιμος μπράβος έφθασε στο σημείο για να «καθαρίσει».

“Ο Βαγγέλης του ειπε “χαλάρωσε” και ο άλλος τον χτύπησε. Τότε οι μπράβοι τον έβγαλαν έξω και συνέχισε να φωνάζει “μην χτυπάτε”.Προφανώς γυρνώντας απο την τουαλέτα πηγε να παραγγείλει. Καποιος μου ειπε οτι κορόιδεψαν την προφορά του και ετσι ξεκινησε η παρεξήγηση. Τον κανανε άχρηστο τον σήκωσαν και τον πέταξαν με το κεφάλι κάτω. Δεν ξέρω αν θα γυρίσει σπίτι ο Βαγγέλης μου. Εχει χτυπήσει στον αυχένα”, λεει χαρακτηριστικά στο NewsIt.gr, με δάκρυα στα μάτια η σύζυγός του.

Πηγή: usay.gr, cyclades24.gr – Εκπομπή Tatiana Live

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε