Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μύκονος: Ο χλιδάτος γάμος, οι παράξενες απαιτήσεις και η καλλονή με το βιολί – Δείτε το βίντεο!

ΦΩΤΟ από mykonoslivetv
ΦΩΤΟ από mykonoslivetv

Γαμπρός και νύφη αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και κατέληξαν στο Nammos – Τα όσα έγιναν εκεί δύσκολα θα ξεχαστούν από τους καλεσμένους…

Οι φαντασμαγορικοί γάμοι στην Μύκονο δεν έχουν τελειωμό. Άλλη μια χλιδάτη γαμήλια δεξίωση έλαβε χώρα στο Nammos στην παραλία της Ψαρρούς, την οποία όλοι όσοι την έζησαν θα τη θυμούνται για καιρό. Ζευγάρι Ρώσων αποφάσισε να ανταλλάξει όρκους πίστης και αιώνιας αγάπης κάτω από τον μυκονιάτικο ουρανό. Εκατοντάδες λευκά λουλούδια, ανθοστήλες κατασκευσμένες από τα χέρια 15 πανέμορφων κοριτσιών που ήρθαν από την Ρωσία γι’ αυτόν τον σκόπο, σόου με φωτιές και μια καλλονή να παίζει βιολί ήταν μερικά μόνο από αυτά που έκαναν το γαμήλιο γλέντι να μείνει αξέχαστο σε όλους.

Τη διασκέδαση των καλεσμένων ανέλαβαν η Ρωσίδα τραγουδίστρια Yolka, το ουκρανικό συγκρότημα Vopli Vidopliassova και ο Έλληνας μετρ των κρουστών Πέτρος Κούρτης με την μπάντα του. Οι καλεσμένοι ήταν λίγοι και εκλεκτοί και τα μέτρα ασφαλείας αυστηρότατα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ανά πέντε μέτρα συναντούσες και έναν σωματοφύλακα.

Η νύφη Xenia Chemodanova με το μακρύ λευκό νυφικό και ο αγαπημένος της φορώντας μαύρο σμόκιν καταχειροκροτήθηκαν κατά την εμφάνισή τους στον χώρο της γαμήλιας δεξίωσης. Το μενού περιλάμβανε από σούσι, σολωμό και θαλασσινά μέχρι φιλέτο μοσχαρίσιο και μυκονιάτικη τυρόπιτα, ενώ εκτός από την σαμπάνια έρρεε άφθονο και το ούζο.

Όπως έγινε γνωστό η οργάνωση του γάμου είχε ξεκινήσει μήνες πριν με τους ενδιαφερόμενους να επίσκεπτονται δύο φορές το νησί των Ανέμων για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες. Για παράδειγμα, οι ξένοι καλλιτέχνες για να πουν το ναι, ήθελαν ειδικό χώρο για τις πρόβες τους και ζήτησαν να φάνε μόνο ψάρι στον ατμό και να πιουν εμφιαλωμένο νερό συγκεκριμένης μάρκας. Σύμφωνα με πληροφορίες το κόστος του γλεντιού έφτασε τα 2.500 ευρώ ανά καλεσμένο!

Πηγή: mykonoslivetv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε