Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Μύκονος: Οι φιλενάδες που κόλασαν μικρούς και μεγάλους – Η Αθηνά και η Αγγελίνα έκλεψαν την παράσταση (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ από youtube
ΦΩΤΟ από youtube

Οι εντυπωσιακές κοπέλες κέντρισαν τα βλέμματα και έδειχναν να το απολαμβάνουν…

Αυτά τα κορίτσια είναι φωτιά και λάβρα. Η Αγγελίνα Ματαλιωτάκη και η Αθηνά Βαφείδου συμμετέχουν στο νέο βιντεοκλίπ του Γαλλοτζαμαϊκανού dj, παραγωγόύ και τραγουδιστή Willy Williams που γυρίστηκε στην Μύκονο και κλέβουν την παράσταση με την εκρηκτική παρουσία τους. Η πρώτη είναι το κορίτσι του Willy στο βιντεοκλίπ, ενώ η δεύτερη εμφανίζεται στα πλάνα με λευκό ολόσωμο μαγιό που τονίζει τις πλούσιες καμπύλες της να λικνίζεται πίνοντας κοκταίηλ. Και οι δυο τους ανεβάζουν το θερμόμετρο στα ύψη και δίνουν στον 46χρονο καλλιτέχνη να καταλάβει τι σημαίνει ελληνική ομορφιά. Η Αγγελίνα Ματαλιωτάκη, που είναι και πιο γνωστή, ασχολείται εδώ και αρκετά χρόνια με το μόντελινγκ. Η καταγωγή της είναι από το πανέμορφο νησί της Κρήτης, ενώ έχει ρίζες από τη Μικρά Ασία και την Αίγυπτο.

Τον τελευταίο καιρό η μελαχροινή καλλονή που έχει σπουδάσει διαιτολογία και μπαλέτο είδε τις μετοχές της να εκτοξεύονται διαπρέποντας ως αεροσυνοδός που κερνάει μπύρες με 0% τους πιλότους σε σχετική διαφήμιση, ενώ έχει εμφανιστεί και στην εκπομπή ΟΛΑ του Θέμου Αναστασιάδου.

Απο την άλλη, η Αθηνά Βαφείδου κατάγεται από την Βέροια και είναι πτυχιούχος νοσηλευτικής. Αν και εργάζεται λίγο διάστημα ως μοντέλο έχει καταφέρει να κερδίσει τον θαυμασμό των αντρών. Όπως φαίνεται και από τα πλάνα έχει όλα τα προσόντα για να φτάσει στην κορυφή!

Πηγή: mykonoslive.tv

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε