Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μύκονος: Πουλήθηκε η βίλα του Μάκη Τσέλιου – Το αντίτιμο, οι νέοι ιδιοκτήτες και οι αντιδράσεις (Φωτό)!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η εντυπωσιακή βίλα που θα δείτε στις φωτογραφίες άλλαξε ιδιοκτήτη – Συναισθηματικά φορτισμένος ο Μάκης Τσέλιος που πάντως γίνεται πλουσιότερος…

Η βίλα βρίσκεται στον περιφερειακό δρόμο του νησιού με θέα όλη τη Χώρα, τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα. Ένα σπίτι που όλοι θα ήθελαν και που επί 37 ολόκληρα χρόνια, ο Μάκης Τσέλιος έζησε αξέχαστες στιγμές, με τα πάρτι που διοργάνωνε κατά καιρούς να αφήνουν εποχή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, νέοι ιδιοκτήτες είναι τα αδέρφια Χρήστος και Ευθύμης Χατζηβασιλείου, οι ιδιοκτήτες της γνωστής φίρμας εσωρούχων και μαγιό MED. Τα αδέλφια που κατάγονται από τη Θεσσαλονίκη λατρεύουν τη Μύκονο και σύμφωνα με πληροφορίες, κατέβαλαν 1.000.000€ και έκαναν δικό τους, το σπίτι που ποζάρει στις επόμενες φωτογραφίες ο γνωστός σχεδιαστής…

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η τιμή του, σύμφωνα με όσους ασχολούνται με το real estate του νησιού, άξιζε και με το παραπάνω τα χρήματα που έδωσαν τα αδέρφια, καθώς θεωρείται ακίνητο-φιλέτο. Ήδη οι νέοι ιδιοκτήτες το ανακαινίζουν από την αρχή σύμφωνα με το δικό τους γούστο, εξ ου και ο χαμός από τα μπάζα που βλέπει κανείς έξω από τη βίλα. Πρόκειται για την εξοχική κατοικία 140 τ.μ. που αγόρασε ο Μάκης Τσέλιος το 1979 με τον αξέχαστο φίλο και συνεργάτη του Billy Bo, ο οποίος έφυγε πολύ νωρίς, το 1986, νικημένος από το AIDS. Για 37 ολόκληρα χρόνια, ο Μάκης Τσέλιος έζησε καλές και κακές στιγμές στο καταφύγιο της Μυκόνου, το οποίο αποχωρίστηκε σε κατάσταση μεγάλης συναισθηματικής φόρτισης τις τελευταίες ημέρες.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στο λευκό, απέριττο, αλλά συγχρόνως επιβλητικό και εντυπωσιακό σπίτι πάνω στο λιμάνι, όπως ακριβώς το ήθελε ο Μάκης Τσέλιος και ταίριαζε στην ιδιοσυγκρασία του, χωρίς τίποτα περιττό και δίχως τις χολιγουντιανών διαστάσεων πισίνες που δημιούργησαν τη δεκαετία του ’90 οι νεόπλουτοι νέοι κάτοικοι του νησιού, την παράσταση κλέβει η τεράστια βεράντα με τη μοναδική θέα και την καλή ενέργεια που φθάνει από την απέναντι Δήλο.

Εκεί φιλοξενήθηκαν από τον διάσημο Ιταλό σχεδιαστή Βαλεντίνο και τα μοντέλα του Ιβ Σεν Λοράν (Πατ Κλίβελαντ, Κιράτ, Μούνια) έως τον γαλαζοαίματο γείτονα του Μάκη, Καρλίτο Φίρστενμπεργκ, ο οποίος επίσης εδώ και αρκετά χρόνια έχει πουλήσει το δικό του σπίτι στο νησί. Ο σχεδιαστής αναγκάστηκε να αποχωριστεί το σπίτι του καθώς τα έξοδα συντήρησής του ήταν υπέρογκα, που σε συνδυασμό με τον ΕΝΦΙΑ ήταν δυσβάστακτο για εκείνον να αντεπεξέλθει οικονομικά.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε