Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Μύκονος: Χαροπαλεύει ο Βαγγέλης Πέππος που χτυπήθηκε από μπράβο beach bar (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Οι γιατροί δεν κρύβουν την αλήθεια από τους στενούς συγγενείς του – Ο άτυχος πατέρας ενός μικρού παιδιού, δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή…

Σχεδόν ένα μήνα μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του σε beach bar της Μυκόνου και η κατάσταση της υγείας του Βαγγέλη Πέππου παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη, με τους θεράποντες γιατρούς στο Θριάσιο νοσοκομείο να μην κρύβουν την αλήθεια από τη σύζυγο και τους στενούς συγγενείς του νεαρού Κύπριου πατέρα.

Η σύζυγος του 31χρονου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Ε-TV. Μίλησε για όλα όσα είδε, έζησε αλλά και για τις δύσκολες ώρες που βιώνει μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που βίωσε ο σύζυγός της από σεκιουριτά. ”Ο Βαγγέλης είχε πολύ μεγάλο αιμάτωμα” είπε η Αφροδίτη Κλεάνθους και συνέχισε ”οι γιατροί του το αφαίρεσαν καθώς και τα υπολείμματα τα οποία καυστηριάστηκαν προκειμένου να σταματήσει η αιμορραγία. Τα κύτταρα του εγκεφάλου μετακινήθηκαν ενώ οι γιατροί υποστηρίζουν πως ότι καταστράφηκε – καταστράφηκε. Δυστυχώς είναι μη αναστρέψιμο. Δυστυχώς οι γιατροί πιστεύουν πως ο Βαγγέλης δεν θα ξυπνήσει ξανά. Έχει πολλαπλά χτυπήματα και κατάγματα και δεν είναι καθόλου αισιόδοξοι”. 

Με δάκρυα στα μάτια η σύζυγος του άτυχου Βαγγέλη συνεχίζει: ”Ο Βαγγέλης ποτέ δεν πείραξε κανέναν. Δεν έχει κάνει τσαμπουκά ποτέ σε κανέναν. Σας παρακαλώ. Ο λόγος που ήρθα εδώ είναι για να προσευχηθείτε όλοι να γίνει καλά ο Βαγγέλης. Άλλωστε οι γιατροί λένε ο Θεός είναι μεγάλος. Προσευχηθείτε να γυρίσει και πάλι στο παιδί του, στην οικογένειά του”.

Εν τω μεταξύ η εκπομπή Tatiana Live παρουσίασε χθες το βίντεο ντοκουμέντο της επίθεσης, που έκανε το γύρο των social media. Όλα όσα έγιναν στο beach bar της Μυκόνου εκείνη τη νύχτα…

Πηγή: Εκπομπή Tatiana Live

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε