Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Μύκονος: Χαροπαλεύει ο Βαγγέλης Πέππος που χτυπήθηκε από μπράβο διάσημου beach bar (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από εφημερίδα Espresso
ΦΩΤΟ από εφημερίδα Espresso

Νέες έρευνες και εκτιμήσεις για τον σοβαρότατο τραυματισμό του άτυχου πατέρα που βλέπετε, από σεκιουριτά

Την ώρα που ο 31χρονος πατέρας δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή σε νοσοκομείο της Αθήνας, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη που από την ώρα του σοβαρότατου τραυματισμού, έχει εξαφανιστεί.

Αξιωματικοί της αστυνομίας που χειρίζονται την υπόθεση, εκτιμούν πως ο 25χρονος σεκιουριτάς του beach bar, περιμένει την παρέλευση του αυτοφώρου, προκειμένου να παραδοθεί. Ο νεαρός μπράβος προφανώς έχει κρυφτεί στη νησί και δεν έχει φύγει από τη Μύκονο, την ίδια ώρα που ο ιδιοκτήτης της εταιρείας σεκιούριτι (γνωστός διεθνής πυγμάχος) προσήχθη στην αστυνομία και μετά τις απαραίτητες εξηγήσεις, καθώς ήταν μπροστά στο αιματηρό συμβάν αφέθηκε ελεύθερος.

Ο άτυχος Βαγγέλης Πέππος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική νοσοκομείο της Αθήνας, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν κρίσιμες τις επόμενες ώρες και ημέρες. Στο πλευρό του, βρίσκεται η σύζυγός του, που ήταν μαζί του τη στιγμή του τραυματισμού αλλά και στενοί του συγγενείς.

ΦΩΤΟ από Εφημερίδα Espresso

Το χρονικό και η μαρτυρία για το επεισόδιο

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τις 23:30 της περασμένης Κυριακής. Το θύμα, μαζί με τη σύζυγό του βρίσκονταν στο μαγαζί ενώ σύμφωνα με πληροφορίες διαπληκτίστηκε με έναν Άγγλο. Το συμβάν, φέρεται να προκάλεσε την επέμβαση των σεκιούριτι του κλαμπ, οι οποίοι και έβγαλαν έξω τόσο τον 31χρονο όσο και τον Άγγλο. Όταν ο 31χρονος που εργάζεται στο νησί ως ταπετσιέρης προσπάθησε να επιστρέψει στο κλάμπ, ο θερμόαιμος μπράβος έφθασε στο σημείο για να «καθαρίσει».

“Δεν μας απαγορευσαν την εισοδο. Ήμασταν μεσα και διασκεδαζαμε και μας ζητησαν να φυγουμε από το μαγαζι αφου ειχαν κιολας βγαλει εξω τον Βαγγέλη και τον ειχαν χτυπησει” γράφει στο προφίλ της η σύζυγός του.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε προηγούμενη ανάρτησή της στο facebook η σύζυγος του 31χρονου πατέρα έγραψε: “Ο άντρας μου Βαγγέλης… ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσε να έχει ο 2 ετών γιος μας, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εντατική της Αθήνας σε κώμα με κρανιοεγκεφαλική κάκωση που προήλθε απο χτυπήματα απο γνωστό σεκιουριτά του πολύ γνωστού και μοναδικού μαγαζιού που αγαπήσαμε πάνω σ’αυτό το νησί.

Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω.δεν έχω το κουράγιο βλέπετε. Σας μιλάω για έναν άνθρωπο που δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Να’στε καλά όλοι εσείς που στέκεστε δίπλα μας σ’αυτή την απίστευτα δύσκολη ώρα για μένα και το παιδί μου”.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε