Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Βόλος: Μυστήριο με την επίθεση σκύλου σε 30χρονο – Τα τρία σενάρια

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας σκύλος προκάλεσε βαρύτατα τραύματα σε έναν 30χρονο άνδρα στον Βόλο.

Το θύμα της επίθεσης αρχικά είπε στους αστυνομικούς ότι υπέστη επιληπτική κρίση μπροστά από ένα περίπτερο στη Νέα Ιωνία, και εκεί δέχτηκε την επίθεση από έναν σκύλο.

Όμως δεν υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας που να επιβεβαιώνει την ιστορία του,…

Την ίδια ώρα οι αρχές εντόπισαν αίματα μόνο στην αυλή του σπιτιού του. Ο 30χρονος σύμφωνα με τους γείτονες έχει έναν μεγαλόσωμο σκύλο και έτσι οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο το θύμα να δέχτηκε επίθεση από το δικό του σκυλί.

Την ίδια ώρα εξετάζεται και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, κάποιος δηλαδή που είχε διαφορές με τον 30χρονο να έστειλε έναν εκπαιδευμένο σκύλο να επιτεθεί στον άτυχο άνδρα.

Ο 30χρονος άνδρας μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της πόλης και στη συνέχεια στο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

Έχει βαρύτατα τραύματα στο πρόσωπο, από το οποίο του λείπουν κομμάτια, ενώ έχει πληγές στα χέρια και τα πόδια. Ωστόσο δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Σύμφωνα με το δελτίο του ΑΝΤ1, τον ασθενή παρακολουθεί ομάδα νευρολόγων, πλαστικών χειρουργών και ψυχολόγων προκειμένου να εκτιμήσουν την κατάσταση πριν προχωρήσουν σε οποιαδήποτε επέμβαση.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε