Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Μυτιλήνη: Ακρωτηρίασαν βρέφος κατά λάθος – Του έκοψαν το δάχτυλο σε δημόσιο νοσοκομείο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μαθήτρια νοσηλευτικής σχολής, έκοψε το δάχτυλο του 5,5 μηνών βρέφους και το παρέδωσε στους γονείς – Το κοριτσάκι άρχισε να αιμορραγεί στον δρόμο για το σπίτι…

Η υπόθεση που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία, ήρθε στο φως χθες (04-02-2013) μετά από καταγγελία των γονιών του. Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο (02-02-2013) όταν το 5,5 μηνών κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο δημόσιο νοσοκομείο του νησιού με υψηλό πυρετό.

Οι γιατροί της έβαλαν ορό, ο πυρετός έπεσε και χθες (04-02-2013) λίγο πριν πάρει εξιτήριο, μια μαθήτρια της νοσηλευτικής σχολής, πήγε για να βγάλει τον ορό. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει στο NewsIt, η μητέρα του βρέφους, η μαθητευόμενη νοσηλεύτρια έδειχνε να δυσκολεύεται: ”Κοπελιά άμα δεν ξέρεις, άσε να φωνάξουμε κάποιον που να μπορεί να βγάλει την πεταλούδα”.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η κα Παριανού, μητέρα του βρέφους, η μαθήτρια της νοσηλευτικής πήρε ένα ψαλίδι και με μια αδέξια κίνηση έκοψε την πεταλούδα και ένα κομμάτι από το δεξί δάχτυλο του δεξιού του χεριού. ”Άρχισα να φωνάζω ότι έκοψες το δάχτυλο του παιδιού μου και μετά λιποθύμησα” λέει η ίδια.

Οι γιατροί που έσπευσαν στο δωμάτιο, έκλεισαν με αιμοστατικές γάζες την πληγή στο χέρι του βρέφους και το παρέδωσαν στους γονείς του σαν να μην τρέχει τίποτα. ”Ξεκινήσαμε για το σπίτι και στα μισά της διαδρομής το παιδί άρχισε να αιμορραγεί. Επιστρέψαμε στο νοσοκομείο και οι γιατροί που το είδαν μας είπαν ότι κακώς το πήραμε και φύγαμε! Ψάξαμε για την μαθήτρια της νοσηλευτικής αλλά είχε εξαφανιστεί προφανώς για να αποφύγει τη σύλληψη”

Τι δήλωσε η μητέρα του βρέφους στο ΝewsIt
Οπως δήλωσε στο Newsit η μητέρα του βρέφους, Μαρία Παργιανού “φέραμε το παιδί με πυρετό το Σάββατο το βράδυ και χθες το πρωί Δευτέρα μας έδωσαν εξιτήριο να φύγουμε. Οταν λοιπόν η νοσηλεύτρια πηγε να βγάλει την πεταλούδα από την κόρη μου είδα οτι δεν τα κατάφερνε. Της είπα “άμα δε ξέρεις να φωνάξουμε άλλη νοσοκόμα” και μου είπε οτι ξέρει τι κάνει. Και μετά με ένα ψαλίδι εκανε ένα χρακ και μαζί με την πεταλούδα έκοψε και το δάχτυλο του παιδιού.

Εγώ άρχισα να φωνάζω και μετά λιποθύμησα. Στη συνέχεια μας αφού έδεσαν το δάχτυλο του παιδιού μας είπαν να το πάρουμε και να φύγουμε. Πήραμε το παιδί αλλά μέσα στο αυτοκίνητο την ώρα που πηγαίναμε σπίτι άρχισε να αιμοραγεί. Γυρίσαμε στο νοσοκομείο και εκεί οι γιατροί το πήγαν στα επείγοντα και στη συνέχεια το κράτησαν για νοσηλεία.

Ο άντρας μου πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό και όταν ήρθαν δύο αστυνομικοί να συλλάβουν τη νοσηλέυτρια αυτή είχε εξαφανιστεί. Από το νοσοκομείο μας είπαν πως ο διευθυντής δεν ήταν εκεί και οτι θα μας έβλεπε σήμερα”. Ακούστε τη δήλωση της κας Παριανού στο NewsIt…

Το Νewsit επικοινώνησε με τη διεύθυνση του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης από τους οποίους περιμένουμε επίσημη ενημέρωση για το περιστατικό.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κρήτη:Εφιάλτης στα 12 χρόνια – Αλβανοί ληστές, την κρατούσαν όμηρο μαζί με τον πατέρα της!

Ηλεία: Ξύπνησε και κρεμάστηκε από τα κάγκελα του μπαλκονιού!

Αχαϊα: Έβλεπαν ένα νεαρό να πέφτει αναίσθητος από το μπαλκόνι του σπιτιού του!

Ηράκλειο:Πρωτοφανή επεισόδια σε σχολικό αγώνα – Πετροπόλεμος, ξύλο και φωτιές!

Αχαϊα: ”Ιερά βέλη” για την κηδεία Ντερτιλή – Άνθιμος κατά Αμβρόσιου!

Ρέθυμνο: ”Με πήγε σπίτι, μου έβαλε DVD και προσπάθησε να με αποπλανήσει”!

Φθιώτιδα: Επίθεση ανέργων στον Γκλέτσο – ”Ρε αλήτη, πεινάμε”!


Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε