Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Μυτιλήνη:Μπέρδεψαν τις εξετάσεις και…έβγαλαν βαριά άρρωστη μια υγιέστατη γυναίκα!

Μυτιλήνη:Μπέρδεψαν τις εξετάσεις και…έβγαλαν βαριά άρρωστη μια υγιέστατη γυναίκα!

Ένα περιστατικό που μέχρι πρόσφατα είχαμε δει μόνο σε ταινίες, είχαμε στο νοσοκομείο του νησιού…

Για μία ακόμα φορά το Νοσοκομείο Μυτιλήνης, βγάζει προς τα έξω μία αρνητική εικόνα. Δεν έχουν περάσει αρκετές ημέρες, από τότε που μία Αλβανίδα μετανάστρια, κατήγγειλε ότι της είχαν κάνει λάθος διάγνωση ότι είχε καρκίνο και έρχεται ένα νέο περιστατικό να επιβεβαιώσει, ότι κάτι δεν πάει καλά στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης.

Τελευταίο «θύμα» του νοσοκομείου μία 21χρονη, στην οποία οι εξετάσεις που της έδωσαν, διέγνωσαν καρκίνο στα γεννητικά της όργανα και της συνέστησαν να πάει στην Αθήνα, για περαιτέρω αντιμετώπιση του προβλήματός της. Όπως ήταν φυσικό, η κοπέλα σοκαρίστηκε από τα αποτελέσματα που πήρε και χωρίς χρονοτριβές ενημέρωσε την οικογένειά της και αμέσως ταξίδεψε στην Αθήνα, για να υποβληθεί σε εξονυχιστικές εξετάσεις.

Κι εκεί, «ω του θαύματος», οι γιατροί τους διαβεβαίωναν, ότι η 21χρονη κοπέλα χαίρει άκρας υγείας. Όπως όλοι καταλαβαίνετε, ο «γολγοθάς» που πέρασε για λίγες ημέρες η συγκεκριμένη οικογένεια, ήταν αβάσταχτος. Παρ’ όλα αυτά, ο πατέρας της κοπέλας, γνωστός επιχειρημετίας της Λέσβου, δεν πρόκειται να προσφύγει στη δικαιοσύνη, για να αναζητήσει τη δικαίωσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lesvosnews.gr, το πιθανότερο είναι να έγινε μπέρδεμα στα αποτελέσματα των εξετάσεων και να δόθηκε στην 21χρονη γνωμάτευση, που μάλλον προοριζόταν για άλλη ασθενή.

Τέλος να σημειώσουμε, ότι για το θέμα ενημερώθηκε άμεσα ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Κατσιφαράκης, ο οποίος επιστρέφει σήμερα από την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο της Μύρινας και είναι αποφασισμένος να διερευνήσει σε βάθος την υπόθεση με την ευαισθησία που τον διακρίνει και να βάλει ένα τέλος σε αυτά τα περιστατικά, που εκθέτουν κάθε τόσο και λιγάκι το ίδρυμα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε