Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Να γιατί δεν υπάρχουν παιδίατροι στο Νοσοκομείο Πρέβεζας (VIDEO)

Να γιατί δεν υπάρχουν παιδίατροι στο Νοσοκομείο Πρέβεζας (VIDEO)

Συνεχίζονται τα προβλήματα στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου της Πρέβεζας, αφού οι εφημερίες εξακολουθούν να μην είναι πλήρεις.

Παρά το γεγονός ότι στο νοσοκομείο υπάρχουν τέσσερις γιατροί παιδίατροι, στην πράξη εργάζονται μόνο δύο καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες.

Οι άλλοι δύο γιατροί, σύμφωνα και με τα όσα είπε στο pamepreveza.gr, όπως θα παρακολουθήσετε στο video που ακολουθεί, ο κ. Δαρδαμάνης, αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου, βρίσκονται σε συνεχείς αναρρωτικές άδειες.

Μια κατάσταση η οποία διαφαίνονταν ότι θα ακολουθήσει από τον Νοέμβριο όταν υπέβαλε τα χαρτιά ο ένας από τους τότε τέσσερις παιδίατρους για συνταξιοδότηση πράγμα που έγινε τον Δεκέμβριο.

Έτσι από τις αρχές της χρονιάς παρά τις προσπάθειες της διοίκησης του νοσοκομείου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση με την μετακίνηση παιδιάτρου από το Θεσπρωτικό, τα πράγματα δεν φάνηκαν να διορθώνονται, αφού δύο από τους γιατρούς βρίσκονται σε συνεχείς αναρρωτικές άδειες εδώ και τρεις μήνες.

Τα περιστατικά πολλά με τους γονείς να καταφθάνουν στο νοσοκομείο αναζητώντας ιατρική βοήθεια για τα παιδιά τους και να μην βρίσκουν γιατρούς.

Δείτε έναν αγανακτισμένο πατέρα, ο οποίος ξεσπά μπροστά στην κάμερα στο γραφείο του κ. Δαρδαμάνη:

Πρόσφατο περιστατικό πριν δύο μέρες και μάλιστα μετά το μεσημέρι, όταν γονείς πήγαν το μόλις μερικών μηνών παιδί τους στο νοσοκομείο και αναγκάστηκαν αφού ο γιατρός είχε σχολάσει τη βάρδια του λίγη ώρα πριν,να μεταβούν στα Γιάννενα,  για απλές εξετάσεις αίματος.

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τους πέρασαν χειροπέδες μεσοπέλαγα

Θεσσαλονίκη: Νεκρός σε τροχαιο 30χρονος μοτοσικλετιστής

Τραγικό τέλος για ηλικιωμένη στην Ευρυτανία

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε