Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Νάξος: Αναβιώνει ο θάνατος του Γιώργου Νάιδα – Ο γολγοθάς της οικογένειας για την αποζημίωση 350.000€!

ΦΩΤΟ από το cycladesvoice.gr
ΦΩΤΟ από το cycladesvoice.gr

Ο θάνατος του Γιώργου Νάιδα συγκλόνισε το πανελλήνιο – Η οικογένειά του κάνει νέες δηλώσεις για την υπόθεση…

Με αμείωτο τον πόνο από τον Αύγουστο του 2008 μέχρι σήμερα για τον άδικο χαμό του 33χρονου πολυτραυματία Γιώργου Νάιδα, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, η οικογένειά του εξακολουθεί να βιώνει έναν ακόμη «Γολγοθά». Ενώ η υπόθεση του θανάτου του πολυτραυματία, που συνέβη κατά τη διακομιδή του με καΐκι από το νοσοκομείο Νάξου στο νοσοκομείο Σύρου, μετά από πολύχρονη δικαστική διαδικασία τελεσιδίκισε, με την απόφαση 41/2016 του Α΄ Τμήματος του ΣτΕ που επιδίκασε αποζημίωση 350.000 ευρώ στην οικογένεια του νεκρού η ταλαιπωρία συνεχίζεται. Όπως δήλωσε η οικογένεια Νάϊδα, το λογιστήριο του νοσοκομείου Νάξου καθυστερεί να αποστείλει τα οικονομικά στοιχεία προς τις κεντρικές αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας, ώστε να προχωρήσει η εκταμίευση του ποσού.

Υπάλληλος στο λογιστήριο του νοσοκομείου, φέρεται να απάντησε σε ερώτηση για την καθυστέρηση ότι πρώτη φορά αντιμετωπίζουν τέτοια υπόθεση και τόνισε πως εντός του 2016 η οικογένεια θα έχει αποζημιωθεί. Η οικογένεια όμως, μετά από συναντήσεις που είχε για το θέμα με τις αρμόδιες υπηρεσίες στην Αθήνα, εκφράζει την πεποίθηση ότι το λογιστήριο του νοσοκομείου Νάξου καθυστερεί για λόγους που δεν αφορούν τη δική τους υπόθεση, αφού όλα τα σχετικά με την υπόθεση έγγραφα βρίσκονται ήδη στο νοσοκομείου Νάξου.

”Το βαρύ πένθος συνοδευόταν επί χρόνια από τον αγώνα μας για τη δικαίωση του άδικου χαμού του παιδιού μας από τις απαράδεκτες ενέργειες των υπευθύνων του νοσοκομείου” επισημαίνουν. ”Τώρα, η ταλαιπωρία μας συνεχίζεται από το Νοσοκομείο Νάξου, όταν μάλιστα κάποιοι δημοσιεύουν ότι έχουμε ήδη αποζημιωθεί” προσθέτουν.

Μεγάλο μέρος των χρημάτων, δαπανήθηκε για τις ανάγκες της δικαστικής διαδικασίας, σημειώνουν και καταλήγουν λέγοντας: «Τέτοια χρήματα να μην αξιωθεί κανένας να πάρει!»

Πηγή: cycladesvoice.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε