Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Νάξος: Πλησίασαν τον εκσκαφέα και ”πάγωσαν” – Δάκρυα για τον Πολυχρόνη Κορρέ [pics]

ΦΩΤΟ από το cycladesvoice.gr
ΦΩΤΟ από το cycladesvoice.gr

Τραγικό θάνατο βρήκε 34χρονος σμυριδεργάτης, πατέρας δυο ανήλικων παιδιών, σε εξωτερικό χώρο ορυχείου εξόρυξης σμύριδας…

στην ορεινή Νάξο νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, όταν το μηχάνημα φόρτωσης που οδηγούσε, ανατράπηκε με αποτέλεσμα να τον παρασύρει και να προκαλέσει τον θάνατό του. Ήταν περίπου 15.00 το μεσημέρι όταν το μηχάνημα, (ερπυστριοφόρος εκσκαφέας), που ο άτυχος 34χρονος οδηγούσε, ανετράπη και κύλησε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε πλαγιά για 30 μέτρα περίπου.

ΦΩΤΟ από cycladesvoice.gr

Στο σημείο μετά από ενημέρωση ενός φίλου του που ήταν μαζί έφτασαν πρώτοι ο πρόεδρος της Κορώνου, Νίκος Χουζούρης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Σμυριδορυκτών Όρμου Λυώνα, Μιχάλης Πάσουλας, που ήταν κοντά στην περιοχή, καθώς και η γιατρός της Κορωνίδας, Αστυνομικοί του Α.Τ. Φιλωτίου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 32χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου.

Ο θάνατος του 34χρονου Πολυχρόνη Κ. Κορρέ έχει συγκλονίσει όλο το νησί, που δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό γεγονός. Έρευνα προκειμένου να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες του εργατικού δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Δρυμαλίας.

Πηγή: cycladesvoice.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε