Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Νάξος: ”Πολιορκία” ξενοδοχείου για κεραία εταιρείας κινητής τηλεφωνίας – Δείτε το βίντεο!

ΦΩΤΟ από cycladesvoice.gr
ΦΩΤΟ από cycladesvoice.gr

Στους δρόμους οι κάτοικοι στην περιοχή Κάπαρες της Νάξου, για μια κεραία κινητής τηλεφωνίας…

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το πρωί κάτοικοι της Νάξου στην περιοχή Κάπαρες, έξω από το ξενοδοχείο στην ταράτσα του οποίου έχει εγκατασταθεί εκ νέου από τον Οκτώβριο κεραία κινητής τηλεφωνίας. Αντιπροσωπεία κατοίκων είχε εκφράσει την έντονη διαμαρτυρία της πριν λίγες ημέρες και σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ζητώντας την άμεση απομάκρυνσή της, θέση που υιοθέτησε ομόφωνα το σώμα με απόφασή του.

Όπως αναφέρθηκε στο δημοτικό συμβούλιο για την εγκατάσταση της κεραίας στο συγκεκριμένο σημείο έχουν ληφθεί οι απαιτούμενες εγκρίσεις, αυτό όμως, όπως επισημάνθηκε σε όλους τους τόνους από τους κατοίκους δεν μπορεί να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στο δικαίωμά τους να προστατευθούν από τις επιπτώσεις στην υγεία τους.

Στη συγκέντρωση που πραγματοποίησαν κάτοικοι, η δικηγόρος που τους εκπροσωπεί, ενημέρωσε τους κατοίκους για το συντονισμό που πρέπει να υπάρξει ώστε η διεκδίκηση απομάκρυνσης της κεραίας να καταστεί ισχυρή, τόσο με τη μαζική συμμετοχή των κατοίκων όσο και με τα στοιχεία που πρέπει να συγκεντρωθούν από τους ίδιους ώστε σε πρώτη φάση να κατατεθούν ασφαλιστικά μέτρα.

Πηγή: cycladesvoice.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε